RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her, i menighetssalen i Lambertseter kirke, sitter rundt 100 barn fra Akitivitetsskolen på Lambertseter skole og koser med saft og boller mens de ser Toystory-film i høstferien.
Her, i menighetssalen i Lambertseter kirke, sitter rundt 100 barn fra Akitivitetsskolen på Lambertseter skole og koser med saft og boller mens de ser Toystory-film i høstferien. Foto: BEGGE FOTO: Privat

Høstkino i kirken

Tradisjonen tro var ungene fra Aktivitetsskolen ved Lambertseter skole på kino i høstferien.

LAMBERTSETER: – Rundt 100 elever satt som «tente lys» og koste seg med boller og brus mens de så på den første Toystory-filmen i menighetssalen i Lambertseter kirke, forteller Kai Adelsøn, leder av frivillighetssentralen som nok en gang hadde invitert ungene.

Barn og voksne

– Mange tror at vi bare har tilbud til eldre, men slik er det ikke. Vi yter tjenester for både barn og voksne. Vi samarbeider med barneverntjenesten, og vi arrangerer det store 16. mai-toget for barnehagebarn og 1. klassene på Karlsrud og Lambertseter skole, sier han.

Tidligere holdt frivillighetssentralen til i Lamberthjørnet i selve kjøpesenteret. Kinofremvisningene var da selvsagt i Symra kino.

– Men det var ikke plass til oss i det nye senteret, så nå er menighetssalen blitt til «kino» noen ganger i året. Vi er medlem, og betaler for å vise filmer lovlig etter de bestemmelsene som gjelder, forsikrer Adelsøn.

Nye planer

Han har allerede planene klare for kommende vinterferie.

– Da står Toy Story 3 på kjøreplanen, og vi regner med at oppslutningen blir like stor som den pleier. Vi gir jo Aktivitetsskolen et godt tilbud med film, boller og brus for en billig penge, Dessuten er vi i gangavstand fra skolen, sier han, og legger til:

– Det er kjempetrivelig å ha disse elevene på besøk. Jeg gleder meg allerede til neste gang!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere