RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høstmarked med matnyhet

Kreativt marked satser på en utvidet vri og holder høstmarked 16. september

COLOSSEUM TORG: Kreativt marked har lenge holdt til på Colosseum torg, til glede for dem som har en pasjon for det "hjemmelagde". Til nå har besøkende hatt muligheter til å kjøpe alt mulig fra klær til dørskilt, laget for hånd. Når høstmarkedet lørdag går av stabelen, kan de også få glede av noe å tygge på.

Bli med!

Vi håper jo på å få så mange utstillere som mulig på denne plassen, 16. september. Det har vært innom rundt 60 utstillere på markedet, men ikke samtidig. Det er det vi håper nå, forteller dagligleder, Pia Walker.

Men hovedsatsingen denne dagen er det som kan spises.

Vi ønsker å utvide spekteret, så nå inviterer vi inn mennesker som dyrker mat og blomster. Mennesker som lager syltetøy eller honning, hva som helst, forteller Walker og legger til at god høstmat passer på et høstmarked.

Hjemmeprodusert er eneste kriterie, som vanlig, og alle kan komme, smiler hun og håper på suksess.

Vaffelboden er allerede på plass, og markedet ønsker seg også hjemmelagde leker.


Lag og selg

Som Lokalavisen tidligere har skrevet, er det Kreative Markedet for de som ønsker å tjene på det de lager. For å kunne stille ut sammen med Kreativt Marked, må man tilby noe som er selvlaget.

Jeg begynte selv smått og solgte litt til venner og kjente, men så tok det helt av, sier Walker fornøyd.

Kreativt Marked er mest kjent gjennom jungeltelegrafen og nettsiden. Nå er det også viktig at de som lager egen mat får vite om markedet.

For påmelding og informasjon, www.kreativtmarked.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere