RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høstshow med Asgeir


Lokale korps skal skape moro sammen med Asgeir.
Lokale korps skal skape moro sammen med Asgeir. Foto: Foto: Arkiv
Ljan skoles musikkorps og Karlsrud skoles musikkorps holder konsert med Asgeir Borgemoen på Oppsal skole søndag 31. oktober.

Oppsal: Konserten blir et show med den kjente artisten Asgeir og alle hans spillopper, og vil garantert fenge både stor og liten, sier Espen Rønneberg Johannesen, dirigent for Ljan SM og Ås JoG.

Stort ensemble

– Siden 31. oktober er selveste Halloween-dagen, har vi også lagt inn musikk og effekter som kan knyttes mot denne tradisjonen, fortsetter Rønneberg Johannessen.

Som i tillegg til våre to lokale korps også byr på de to korpsene han dirigerer i Ås.

– Noe av målet med samarbeidet er at musikantene i de ulike korpsene skal få følelsen av å spille i et stort ensemble, og hovedkorpset vil telle i overkant av 60 musikanter. Dette er ikke hverdagskost for de fleste korps nå til dags.

Superkjendis

I tillegg tror vi det er en viktig kilde til inspirasjon å få jobbe sammen med en superkjendis, og Asgeir er en person alle barn og ungdom kjenner godt til, sier dirigenten.

Han håper mange finner frem til Oppsal skole søndag 31. oktober klokken 15.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere