RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høststemning da julegrana ble tent


Da regnet og vinden kom minnet det mer om høst enn snart jul i Vålerengaparken. Men om lag 500 fremmøtte gjorde sitt for å få frem julestemningen.
Da regnet og vinden kom minnet det mer om høst enn snart jul i Vålerengaparken. Men om lag 500 fremmøtte gjorde sitt for å få frem julestemningen. Foto: Foto: Karl Andreas Kjelstrup
Selv om korpset spilte julesanger og Nissen kom med godteposer, var det lite som minnet om jul på Vålerenga. Og bedre skal det ikke bli utover i uka.

VÅLERENGA/OSLO: Tradisjonen tro var det fakkeltog, gløgg og julemusikk i Vålerengaparken første søndag i advent.

SE BILDESERIE FRA JULEGRANTENNINGEN I VÅLERENGAPARKEN HER!

Men med sterk vind og regnbyger, og med temperaturer opp mot 10 grader enkelte steder i helgen, var det heller høst enn vinter som preget de utallige julegrantenningene i hovedstaden søndag ettermiddag.
 

I forrige uke felte ordfører Fabian Stang julegrana som skal stå på Trafalgar Square i London. Her kan du se video fra trehuggingen.

Løse stillaser og falne trær

Sterk vind har i ettermiddag skapt problemer flere steder. Politiet melder om at et stillas løsnet av vinden i 18-tiden i Blakkensvei 92 på Klemtsrud. Både brannvesenet og politiet rykket ut.

Og ved Gamle Maridalsvei 47 i Maridalen blåste et tre overende. omtrent samtidig. Treet ble liggende i en sving og kom brått på for bilister. Veitrafikksentralen rykket ut med bil for å sikre veien.

Mildt også i uken som kommer

Men noen "bedring" skal det ikke bli i uken som kommer. Torsdag kan vi huke av 1. desember i kalenderen, men noen hvit desember må vi foreløpig vente på, til stor skuffelse for alle dem som gjerne skulle ha tatt i bruk skiene.

Værvarselet for den kommende uken avslører nemlig fortsatt høye temperaturer, helt opp til 9 grader på tirsdag, og en salig blanding av regn og oppholdsvær.

Se værvarselet for den kommenende uken her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere