RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjøkkensjef Andrea Severin og medeier og daglig leder Morten Backen viser frem viltburgeren. Foto: Fredrik Eckhoff
Kjøkkensjef Andrea Severin og medeier og daglig leder Morten Backen viser frem viltburgeren. Foto: Fredrik Eckhoff

Høsttipset: En villere burger!

Trenger slett ikke være tam, smakløs og usunn.

SJØLYST: Kjøkkensjef Andrea Severin på Vitis Vinifera gir deg et annerledes burgertips.

– Her har du en sesongpreget burger, sier Andrea. Hun forteller at lunsjretten er blitt en av slagerne, og vi kan forstå det når vi ser den på tallerkenen.

– Vilt er jo i skuddet, så denne er laget av viltfarse. Vi bruker hjort og elg, sier hun.

Litt knust einerbær, løk, hvitløk og chilli, litt salt og pepper, og vips så er burgeren klar til steking.

– Tilbehøret er rørte tyttebær, kremet soppsaus, gjerne av kantarell, sier Andrea, og avisens utsendte kjenner plutselig at det er lenge siden frokost...

– Bruk grovt, hjemmebakt brød, og topp burgeren med noen skiver med brunost, gjerne en vanlig G35, så har du en cheeseburger, sier kjøkkensjefen.

PS! Syns du dette høres komplisert ut, står burgeren på menyen hos Vitis Vinifera...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere