RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høstutstillingen en knallsuksess


Turid Brattland jobber med tema "Kjoler og identitet" og noen av disse bildene er med på Høstutstillingen i Steinbruddet.
Turid Brattland jobber med tema "Kjoler og identitet" og noen av disse bildene er med på Høstutstillingen i Steinbruddet.
Det var mye fargerikt, realistisk og ikke rent lite politisk på veggene under åpningen av årets Høstutstilling i Steinbruddet.

GRORUD: Kunstinteressen er tydelig stor og folk strømmet til.

– Det er mye bra og spennende på veggene. Litt forskjellige uttrykk. Ikke minst fargerikt og litt politisk, sier en tydelig fornøyd Steinar Enerly.

Tema

I Groruddalens eneste faste galleri er også kunstnerne til stede på under åpningen.

– Jeg holder på å forberede en større utstilling med tema «Kjoler og identitet», sier Turid Brattland. Hun er en allsidig dame og holder også på med utdanning i kunst og uttrykksterapi i Danmark.

– Kvinner bruker kjoler som uttrykk for sin identitet. Det stemmer kanskje ikke alltid overens, sier Brattland, som drømmer om å kunne leve av kunsten og som har flere store utstillinger bak seg.

Realisme

Med krasse farger og sterke kontraster kommer tydelig det politiske budskap fra i bildeserien som Inge Sylvestog viser fram. Alt sakset fra et heller begredelig nyhetsbilde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere