Gå til sidens hovedinnhold

Humor holder oss unge!

Havets delikatesser og Cabaret Fossile var en uslåelig kominasjon på Røa eldresenter sist uke. Og med noen gode venner rundt bordet ble det raskt til en helaften.

RØA: Ja, nå skal vi tradisjonen tro samles til fest og sjømat-aften her på senteret igjen, smiler en festkledd Wenche Wangen mens hun samler inn navn på de ankomne gjestene og krysser de av listen.

Velsmakende

De har virkelig gjort seg flid på kjøkkenet denne gangen, så dette vet jeg kommer til å bli velsmakende. I tillegg har vi jo flott underholdning og det er godt og svalt inne i cafeen, smiler Wangen.

En blid Ellen Haslerud tok trappen sammen med utsendte journalist. Treningsdressen hun bruker som leder for Røa 60+ stavgang, var denne ettermiddagen byttet ut med et lekkert sommerantrekk.

Jeg gleder meg veldig, både til maten og til underholdningen. Også blir det jo morsomt å se alle de fremmøtte, sa hun.

Inne på et av kontorene på senteret tok Mette Juel, Ragnar Braaten og Ingvar Strøm fra Cabaret Fossile en siste gjennomgang. Og de hadde ingen ting i mot og teste ut kostymene til ære for fotografen.

Om overgangen

Det er igrunnen ikke noe rød tråd, men mye dreier seg om overgangen fra barn til voksen. Og en eldre-rap er det i tillegg blitt plass til, humrer Juel.

Tekstene ligger hovedsakelig mappevis, men noen har også funnet veien ut på bordet. For deltagerne mener det er viktid at ting sitter.

Det er en del å huske på, ingen tvil om det. Men så er det jo så moro også, da. Vi koser oss når vi står foran publikum, så håper vi selvsagt de gjør det samme, sa Juel.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar