*Nettavisen* Nyheter.

Hun er fornøyd

Senterleder Irene B. Karstad ved Linderudsenteret kan notere seg for et bra 2010. Foto: ARKIVFOTO

Senterleder Irene B. Karstad ved Linderud senter er fornøyd med fjoråret. Senteret hadde en samlet omsetningsøkning på 12,3 prosent. Vinnerne ble service -og tjenesteytelser. Linderudsenteret ble dermed ett av de beste sentrene i Groruddalen i 2010.

LINDERUD: Ikke overraskende registrerer Karstad at desember ble innbringende for senteret. Da nyttårsfyrverkeriet gikk i lufta, kunne Linderudsenteret notere seg for en desemberomsetning på drøye 77 millioner. Det var en økning påp 4,3 prosent sammenliknet med 2009. Og omsetningen kunne vært større.

– Vi mistet om lag 2, 5 millioner kroner i omsetning i fra 10. oktober til 10.desember på grunn av at bingoen holdt stengt. Den er solgt, pusset opp og åpnet igjen etter nyttår, sier Karstad.

Jule-vinnerne

Butikken Enklere Liv ble Linderudsenterets vinner i julehandelen. Den hadde en økning på 42 prosent.

– Et nytt konsept som er blitt tatt veldig godt i mot i markedet, sier Karstad. Andre spesialbutikker kvitterte for eksempel med henholdsvis 36 og 26 prosents økning i desember. Det betyr blant annet at strikking er blitt kult igjen.

Dyre dunjakker og kosmetikk

En kald og snørik vinter har satt sine spor i regnskapspbøkene.

– Kundene etterspør dyre dunjakker. Den snørike og tidlige vinteren fikk folk ut av sofaen og ut i bakkene. Og de vil ha bra utstyr , sier Karstad.

Tallene viser også at mange julaften pakket opp parfyme og egenpleieprodukter.

– Make up og egenpleie hadde en fin utvikling i desember. Våre tre frisører hadde også en fin økning. Det er også hyggelig å se at de privateide butikkene løftet seg pent og. Vi er også sterke på interiør, sier en fornøyd Karstad.

Annonsebilag