RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hun er fornøyd


Senterleder Irene B. Karstad ved Linderudsenteret kan notere seg for et bra 2010.
Senterleder Irene B. Karstad ved Linderudsenteret kan notere seg for et bra 2010. Foto: ARKIVFOTO
Senterleder Irene B. Karstad ved Linderud senter er fornøyd med fjoråret. Senteret hadde en samlet omsetningsøkning på 12,3 prosent. Vinnerne ble service -og tjenesteytelser. Linderudsenteret ble dermed ett av de beste sentrene i Groruddalen i 2010.

LINDERUD: Ikke overraskende registrerer Karstad at desember ble innbringende for senteret. Da nyttårsfyrverkeriet gikk i lufta, kunne Linderudsenteret notere seg for en desemberomsetning på drøye 77 millioner. Det var en økning påp 4,3 prosent sammenliknet med 2009. Og omsetningen kunne vært større.

– Vi mistet om lag 2, 5 millioner kroner i omsetning i fra 10. oktober til 10.desember på grunn av at bingoen holdt stengt. Den er solgt, pusset opp og åpnet igjen etter nyttår, sier Karstad.

Jule-vinnerne

Butikken Enklere Liv ble Linderudsenterets vinner i julehandelen. Den hadde en økning på 42 prosent.

– Et nytt konsept som er blitt tatt veldig godt i mot i markedet, sier Karstad. Andre spesialbutikker kvitterte for eksempel med henholdsvis 36 og 26 prosents økning i desember. Det betyr blant annet at strikking er blitt kult igjen.

Dyre dunjakker og kosmetikk

En kald og snørik vinter har satt sine spor i regnskapspbøkene.

– Kundene etterspør dyre dunjakker. Den snørike og tidlige vinteren fikk folk ut av sofaen og ut i bakkene. Og de vil ha bra utstyr , sier Karstad.

Tallene viser også at mange julaften pakket opp parfyme og egenpleieprodukter.

– Make up og egenpleie hadde en fin utvikling i desember. Våre tre frisører hadde også en fin økning. Det er også hyggelig å se at de privateide butikkene løftet seg pent og. Vi er også sterke på interiør, sier en fornøyd Karstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere