RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hunde-eiere har et ansvar!

Vi bor i et sameie i Nico. Hambros vei. Vi fikk besøk i dag 15/1, og vedkommende var rystet over alle tisseflekker og hundelort som ligger i veien og på et område som vi prøver å holde rent. Ser de ingenting disse hundeeiere? De går, flere av dem, med hunden løs, og snur seg ikke for å se hva hunden gjør. Vi greide å plukke opp alt da vi selv hadde hund.

Om sommeren, når det er varmt, lukter det fryktelig fra turveien, når vi sitter på terrassen. Dere som har hund, og lar den gjør fra seg, uten å ta det opp, må tenke med det dere sitter på. Litt hjerne har dere vel fått utlevert? Dere er sikkert glad i hunden, men dere avler hundehatere. Har dere fått inn et barn noengang med hundemøkk på klær eller skotøy?

Neste gang jeg ser en som griser til, skal jeg spa det opp og legge det på vedkommendes trapp, hvis jeg vet hvor dere bor. Eller jeg skal ta foto og sende det til avisen.

Det er ansvar å ha hund, og det er eiers plikt å rydde opp etter dere!

Eva Gabrielsen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere