RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DIPLOM: Maren Tangen, en av arrangørene, fikk diplom for god innsats. Bak (f.v.): Konferansier og arrangør Carina Rojahn Løen og Birgitte Mathisen, arrangør som også gikk videre til fylkesfinalen med kunstverk.KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE FLERE BILDER. ALLE FOTO: MANGLERUD UNGDOMSHUS
DIPLOM: Maren Tangen, en av arrangørene, fikk diplom for god innsats. Bak (f.v.): Konferansier og arrangør Carina Rojahn Løen og Birgitte Mathisen, arrangør som også gikk videre til fylkesfinalen med kunstverk.KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE FLERE BILDER. ALLE FOTO: MANGLERUD UNGDOMSHUS

Hundrevis ville se ungdommen i Østensjø

Over 400 publikummere tok turen innom Ungdommens Kulturmønstring i Østensjø.

ØSTENSJØ: – Lokalmønstringen nådde nye høyder! Det var kjempegøy at så mange ville få med seg ungdommen i aksjon, sier Mia Bell i Bydel Østensjø fornøyd.

LES FLERE SAKER FRA BYDEL ØSTENSJØ HER

Variert musikk og kunst

Hanne Eldby (SV) åpnet UKM i Felleskapshuset på Abildsø, deretter overtok konferansierene Carina Rojahn Løen (16) og Jørgen Valø Solheim (16).

– Vi fikk en presentasjon av juryen og så braket det løs med det første av 20 sceneinnslag. De loset oss pent gjennom hele showet og i løpet av kvelden fikk vi blant annet med oss dans, rap, country, indie rock, singer-songwriter, psychedelic punk funk, ballader og danseband, sier Bell.

I kunstutstillingen kunne man se malerier, digitalt bilde, tegning, kreasjon lagd av sykkeldeler og et stort lerret med påsydde fisker og landskap.

– Både foreldre, småsøsken, venner og bekjente var innom oss. Salen var full hele kvelden og det måtte settes inn ekstra stoler for alle som ville få med seg showet. Foran scenen ble det danset i høyt tempo, sier Bell.

– DJ Adrian og DJ Høgni holdt pause-musikken i gang og utførte en krevende jobb med glans!

Unge arrangører og gjesteopptredner

Flere ungdommer var påmeldt som arrangører.

– De jobbet som helter hele dagen. Ungdommene har deltatt på arrangørkurs og også vært med på planlegging i forkant av arrangementet, sier Bell.

Willy, ansatt på Bølerklubben, hadde en gjesteopptreden med låter laget i samarbeid med kona Kristin Andersen.

Jorunn & Chris fremførte sine versjoner av Adele og Jarle Bernhoft.

– Tuba Tuba avsluttet kvelden med en halvtimes forrykende konsert! Musikken sto i taket og det ble blåst konfetti ut over publikum, sier Bell.

Fritidsklubbene i bydelen samarbeidet om gjennomføringen av lokalmønstringen.

– Vi er stolte over å få til et så stort og vellykket arrangement!

LES OGSÅ:

UKM Østensjø 2011

UKM Østensjø 2010

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere