RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye lokaler: Henning Mathisen og Marco Vacchina skal igjen fylle la Sosta med liv og røre. Det kommer definitivt alle på Adamstuen til å sette pris på. FOTO: CAMILLA SVENDSEN
Nye lokaler: Henning Mathisen og Marco Vacchina skal igjen fylle la Sosta med liv og røre. Det kommer definitivt alle på Adamstuen til å sette pris på. FOTO: CAMILLA SVENDSEN

Hurra, her åpner vi igjen

Alt fra folk i finanseliten til alenemødre har savnet stedet. Nå åpner La Sosta igjen.

JOHANNES BRUNS GATE: Bislet Sol-skiltet skal vekk. Det finnes ikke en eneste solseng igjen. De skal erstattes med kaffe.

Nå har vi kjøpt, så nå kan ingen boligsvin kaste oss ut, sier Henning Mathisen. Sammen med Marco Vacchina og Camilla Rosåsen skal La Sosta åpnes igjen, i samme stil som før.

Gode naboer

Vi så at området var litt trist uten oss, så vi måtte åpne igjen. Dermed var det bare å slå til med disse lokalene spøker Mathisen.

I de nye lokalene hersker det fortsatt oppussingskaos. Stedet må pusses opp fra bunnen av. Det er mye å gjøre. Likevel drømmer de tre eierne om å åpne igjen mot slutten av mai.

Vi har så mange hjelpere til dette. Arkitekter, elektrikere, rørleggere for å nevne noen. Det er til og med folk som stiller opp for å jobbe med rammetillatelser og andre papirer, sier Mathisen, som synes den enorme støtten fra naboene er «helt sinnssyk».

Det er utrolig bra og godt med den støtten vi har. Det viser at vi klarte å skape noe sosialt, legger Mathisen til.

En institusjon

La Sosta har til og med sin støtte på Facebook i form av to grupper, med til sammen 385 medlemmer. Flere naboer har vist sitt savn og enda flere tilbyr seg å hjelpe eierne med åpning og oppussing.

La Sosta skal fortsette i samme stil. Det skal være ujålete, med eiere med glimt i øyet, et sted hvor folk kan møtes i en atmosfære hvor alle type mennesker kan trives.

Kunder har kalt oss en institusjon på grunn av miljøet. Hos oss vanket alle og nye vennskap ble etablert. Dette er noe vi har klart å skape sammen med naboer og kunder. Det er mange som er knyttet til La Sosta, sier Mathisen, som håper at de gamle kundene og nye ansikter vil komme når La Sosta åpner.

En liten forskjell vil kanskje merkes. La Sosta får en utvidet meny, med litt sunt på.

Det er bare det vi tenker å endre litt på. Kanskje noe ferskpresset juice, for eksempel, sier Mathisen.

Bortsett fra det lover eierne å bringe gode , gamle La Sosta tilbake, i nye lokaler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere