RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mounir Hamoud er en av mange eliteseriespillere som har vokst opp i Groruddalen. Den hurtige Bodø/Glimt-spilleren er alle sidebackers mareritt. På søndag spilte Glimt mot Lyn på Ullevaal stadion.
Mounir Hamoud er en av mange eliteseriespillere som har vokst opp i Groruddalen. Den hurtige Bodø/Glimt-spilleren er alle sidebackers mareritt. På søndag spilte Glimt mot Lyn på Ullevaal stadion.

Hurtigtoget fra Romsås

Mounir Hamoud scoret vakkert for Bodø/Glimt i serieåpningen. 23-åringen har aldri vært spesielt interessert i fotball, men han ble en toppspiller likevel.

Har du et spesielt fotballminne fra Groruddalen?

Jeg har ikke så mange fotballminner fra Groruddalen, for jeg begynte tidlig å spille i Skeid. Men jeg husker godt at jeg og vennene mine trikset i gatene rundt på Romsås. Vi pleide også å spille på Grorud. Det var moro.


Hva er det største du har opplevd som fotballspiller?

Opprykket fra 1. divisjon med Bodø/Glimt i fjor er det største jeg har opplevd. Ingen hadde troen på oss i kvalikkampene mot Odd, og det tente laget. Vi beviste at vi hører hjemme i eliteserien.


Hva er det verste du har opplevd som fotballspiller?

Fotball for meg er bare positivt, men jeg husker godt cupfinaletapet mot Brann da jeg spilte i Lyn. Vi ble kjørt over og tapte til slutt 4-1. Selv spilte jeg i 60-70 minutter.


Hva drømmer du om å oppnå på fotballbanen?

Jeg har ingen store drømmer når det kommer til fotball. Målet mitt er hele tiden å gjøre det best mulig i den klubben jeg er, og nå er det Bodø/Glimt som gjelder. I fotballens verden nytter det ikke å planlegge ting. For meg er familien det viktigste.

Hva synes du om sesongen så langt?

Det startet veldig bra hjemme mot HamKam (2-0), men mot Lyn (1-3) var vi dårlige. Vi satser på en skikkelig opptur igjen i neste runde.


Hvem er favorittspilleren din?

Jeg vet ikke.


Hvor havner Bodø/Glimt i årets eliteserie?

Det er litt tidlig å si, men jeg er ganske sikker på at vi ikke vinner. Målet er å ikke rykke ned. Jeg håper og tror at Bodø/Glimt leverer en god sesong.

Hva er din største styrke på fotballbanen?


Farten er min store styrke, og det har det alltid vært.


Har du noen svakheter?

Jeg har sikkert noen svakheter, men dem velger jeg ikke å fokusere på.


Hvem er den verste spilleren du har møtt?

Alle er like ille. Ha-ha.


Har du drevet med andre idretter?

Nei, det har jeg ikke. Men jeg kunne gjerne tenke meg å svømme og ri på hest.


Har du et tips til unge fotballspillere?

Fotball skal være morsomt, og det viktig å kose seg. Hvis man vil bli veldig god er man nødt til å trene mye. Det er også viktig å ikke legge store planer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere