RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Husk å betale


Dyr plass: P-plassen utenfor Flaxen og 7 Eleven må du nå betale for fra første sekund.
Dyr plass: P-plassen utenfor Flaxen og 7 Eleven må du nå betale for fra første sekund.
I sommer er det innført betalingsparkering ved flere av våre lokale sentre, men med en fritid. Bare ikke på Sæter. Her må du skynde deg å legge på penger.

Sæter: Etter at det ble innført betalingsparkering utenfor Flaxen og 7 Eleven, har omsetningen vår stupt, sier Arild Martinsen i Flaxen.

Folk tør simpelthen ikke stå her for parkeringsvaktene sitter og venter til fører er borte.

Hos både oss og i 7 Eleven er det bare korte kundebesøk, nesten ikke lenger enn det tar å gå til betalingsautomaten, finne frem penger, få billett og gå tilbake til bilen igjen, sier Martinsen. De to forretningene på dette Sæter-hjørnet har nå sendt en henvendelse til gårdeier hvor de ber om at parkeringsrestriksjonene blir endret. De ønsker at det innføres 30 minutters avgiftsfrihet.

Utenfor sporten hvor det også er tipping, kan de stå gratis i 3 timer. Ikke rart kundene drar dit i stedet for hos oss. Til og med på handikap-plassen kreves det betaling, sier Martinsen.

Mange av dem som har et handikap får en ekstra belastning å komme seg til og fra betalingsautomaten.

Runa-Merete Garø er en kunde på Sæter som reagerer kraftig på den nye ordningen.

Her kommer sikkert bøtene til å strømme, for det må være flere enn meg som ikke oppdager dette før det har gått en stund.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere