RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Illustrasjonsfoto

Husk å sjekke lysene!

Når politipatruljer har rolige tider, benytter de tiden til blant annet å se på billys.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: – På denne tiden av året er det spesielt viktig at lysene på bilen er i orden, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

 
 


– Våre patruljer registrerer stadig biler med dårlige eller manglende lys, og de siste dagene har en god del blitt stoppet.

Drevsjø oppfordrer derfor bilister til jevnlig å sjekke billysene.

– Og alle skal være i orden – både kjørelys, blinklys og bremselys.

Og sjekken er enkel. Enten får man en person til å ta en titt mens sjåføren prøver de forskjellige, eller man kan benytte lyse vegger i f.eks. garasjer. Da er det lett å få konstatert at alt er i orden.

Og om det ikke er det – og man kjører – kan det resultere i mangellapp om lysutstyret er dårlig.Fra Manglerudpolitiets logg de siste dager kan nevnes:

 

Kjørte uten skilt

ABILDSØ: Onsdag morgen ble det stoppet en bil innover på E6. En politipatrulje oppdaget at den ikke hadde skilt.

Den kvinnelige føreren fortalte at hun var oppmerksom på dette, og at hun var på vei til trafikkstasjonen for å få nye. Hun fikk lov til å kjøre dit. Det kommer ikke frem av loggen hvorfor bilen var skiltløs.

Brukte mye av veien

E6: Onsdag formiddag kom det flere meldinger om at en bil innover på E6 brukte veldig mye av veibanen. Bilen ble stoppet, men det ble ingen mistanke om promille eller rus. Den 73 år gamle sjåføren fikk klar beskjed om at han burde vurdere sin kjøring.

Mistanke om innbrudd

HØYENHALL: Litt over klokken 14 onsdag kom det melding om at det muligens var innbrudd på gang i en bolig i Lundveien på Høyenhall.

Da en politipatrulje kom dit, var det folk på stedet. Det viste seg at de var der i anledning en tvist mellom partene. Forholdet ble ordnet opp på stedet.

Usikret last

ØSTENSJØ: Natt til torsdag ble det meldt om at det kjørte en bil på Østensjøveien med usikrede betongelementer.

En patruljebil ble dirigert til området, men verken bil eller betongelementer ble funnet.

Kjørt hjem etter nasking

OPPSAL: Tidlig torsdag ettermiddag kom det melding fra Rimi-butikken i Oppsalstubben om at de hadde tatt hånd om en beruset kvinnelig nasker. Hva hun hadde forsynt seg med, er noe uklart.

Den 55 år gamle kvinnen ble kjørt hjem av politiet. Forretningen anmelder forholdet.

Mulige biltyver

NORDSTRAND: Like før midnatt torsdag ringte en dame og fortalte at hun hadde sett flere yngre gutter snoke rundt bilen hennes i Oberst Rodes vei på Nordstrand. Hun var redd de hadde bilinnbrudd i tankene. Men plutselig satte guttene på sprang mot Munkelia - og der ble de borte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere