RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fokus på demens: Olaf Engelhardtsen og Verena Dehli fra Vinderen Helselag.
Fokus på demens: Olaf Engelhardtsen og Verena Dehli fra Vinderen Helselag. Foto: ARKIVFOTO

«Husk dem som glemmer!»

Mellom 19. og 25. september banker bøssebærere fra Vinderen Helselag på dørene for å samle inn penger til demenssaken.

VINDEREN: Gjennom Demensaksjonen samler Nasjonalforeningen for folkehelsen inn penger til forskning, lokalt arbeid og landsomfattende helseinformasjon. Tema for årets aksjon er et verdig liv med demens.

Et verdig liv for personer med demens og deres pårørende innebærer meningsfulle aktiviteter, sosialt samvær og trygghet. Et verdig liv betyr at man får hjelp når man blir syk og gode tjenester der man bor. Personer med demens trenger dette. Bidrag til Demensaksjonen er en støtte både til de som har demens og deres pårørende.

I år er det tolvte gang Nasjonalforeningen arrangerer bøsseaksjon til inntekt for demenssaken. Aksjonen arrangeres samtidig med den internasjonale Alzheimerdagen, 21. september.

På Vinderen seniorsenter vies hele uken, fra mandag 19. til fredag 23. til demenssaken. Dette blant annet med foredrag på torsdag 22. og basar/loddsalg hele uken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere