RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Husk fristen for Årets navn!


Fjorårets vinner var Meena Grover, som har skapt et tilbud for innvandrerkvinner på Årvoll og står bak Bjerke Mela.
Fjorårets vinner var Meena Grover, som har skapt et tilbud for innvandrerkvinner på Årvoll og står bak Bjerke Mela.
Fristen for å nominere Årets navn i Groruddalen er i morgen, mandag 4. januar. Gi oss ditt forslag!

GRORUDDALEN: For tre år siden lanserte vi i Lokalavisen Groruddalen kåringen Årets navn i Groruddalen. Vi er på jakt etter en person som har gjort noe positivt for hele eller deler av Groruddalen i 2009.

Det er viktig for oss i avisen at våre lesere er med på å kåre vinneren. Fram til 4. januar kan alle derfor sende inn forslag til sine kandidater. Det kan være idrettsledere, politikere, kjøpmenn, musikere, gode naboer eller noe helt annet.

Det eneste kriteriet er at personen gjør noe positivt for hele eller deler av Groruddalen.

I avisen 7. januar blir de fire endelige kandidatene presentert i avisen, og deretter blir det mulig for leserne å stemme på de fire helt til slutten av januar.

25.000 kroner

Vinneren av Årets navn får et fat som synlig bevis på utmerkelsen. I tillegg kommer en pengepremie på 25.000 kroner som vinneren skal gi til et godt formål i Groruddalen.

Pengene er som under de tidligere kåringene gitt av Alna senter. Senterdirektør Hans Georg Helberg mener kåringen av Årets navn i Groruddalen er et positivt tiltak. Han stiller derfor gjerne opp som samarbeidspartner med 25.000 premiekroner.

Du som leser kan også vinne ved å være med og nominere. Fem av dem som nominerer sin kandidat til Årets navn får tilsendt fem Flax-lodd i posten. Bli med og kåre Årets navn i Groruddalen 2009!

Send e-post til redaksjonen@lokalavisen.no

Husk å oppgi ditt fulle navn og adresse!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere