RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BRUTALT: Ransofferet gikk via tbanen på Ammerud(bildet)og ned på gangveien langs Trondheimsveien.
BRUTALT: Ransofferet gikk via tbanen på Ammerud(bildet)og ned på gangveien langs Trondheimsveien. Foto: ARKIVFOTO

Husker ikke ranet

Den 53 år gamle kvinnen som ble ranet ved Ammerud forrige tirsdag husker ingenting.

AMMERUD: Etterforskerne ved Stovner politistasjon håpet kvinnen skulle ha sett den eller de som slo henne ned og stjal vesken hennes. Hun har vært såpass preget av skadene etter ranet at politiet ventet tili går med å avhøre henne. Nå viser det seg altså at hun ikke hadde noen opplysninger å komme med.

Del på Facebook

Les også: 53-årig kvinne slått ned og ranet

–Hun husker ikke noe av hva som skjedde før hun våknet i ambulansen, opplyser jourhavende etterfrosker, Ståle Pettersen.

Hun husker at hun kjøpte middag på REMA 1000, at hun gikk på gangveien, men så blir det mørkt, forteller Pettersen.

Han forteller videre at politiet nå står uten håndfaste spor etter gjerningsmannen eller mennene.

– Vi hadde en politipatrulje på stedet rett etter at ranet hadde funnet sted. De snakket med dem som var på stedet og som hadde meldt fra. Men ingen hadde sett noen raner, eller mistenkelige personer, sier Pettersen.

Han understreker at politiet ser svært alvorlig på saken, og håper fortsatt på at noen skal melde seg med opplysninger som kan kaste lys over hva som skjedde.

–Vi skal også se på video fra butikken. Håpet er å oppdage noen som fulgte etter henne eller viste ekstra oppmerksomhet, sier Pettersen. han kjenner ikke til tilsvarende ranssaker der offeret er blitt utsatt for like brutal og overraskende vold.

– Gangveien hun ble funnet på er ganske så trafikkert. Vi tror derfor det ikke gikk så lang tid fra hun ble slått ned og ranet til hun ble funnet av forbipasserende, sier Pettersen.

Ransofferet er nå sendt hjem fra sykehuset, men vil bli fulgt opp videre av medisinsk personell. Hun ble funnet ved bevissthet, men hadde hjerneblødning og brukket kjeve.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere