RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Huskestativ forfaller

I skogen bak Manglerud skole har det i mange år stått tre rustne huskestativ. Solbjørg Aasbrein lurer på om de skal fjernes snart.

Manglerud: Mannen min og jeg går ofte gjennnom denne skogen når vi skal til Manglerud senter. Vi bor i Otto Sognsvei, og dette gjør jo handleturen lenger, men tilsvarende hyggeligere. Vi går opp til Rognerudveien, svinger inn i skogen og går i retning Manglerud skole. Der er det så stille og fredelig, med fuglesang og herlig skogsluft, men det er ikke noe pent syn som møter oss like ved skolen, forteller hun.

Gjengrodd

Aasbrein er veiviser for Nordstrands Blad, og det er bare et lite stykke inn i skogen før de gamle huskestativene dukker opp. Tre stykker står på rad og rekke, men det er tydelig at det er lenge siden noen husket på disse. Huskene er borte for lengst og tidens tann har tæret på stålet.

Det er også en rusten stolpe i nærheten av det ene stativet. Dette må ha stått slik i mange tiår, for her er det jo helt gjengrodd. Disse huskestativene burde fjernes, for det er jo ikke særlig pent, sier hun og lurer på hvem som satt opp stativene i utgangspunktet og hvorfor de ikke er holdt vedlike.

De ville sikkert ha blitt brukt av mange hvis de ble satt i stand der de står, like ved skole og barnehage, men sånn som de står nå er de jo ikke til nytte for noen avslutter hun.

Takker for tipset

En telefon til Friluftsetaten avslører at de ikke har kjennskap til de rustne huskestativene.

Vi takker for tipset og skal reise ut for å se på dem, så skal vi se hva vi skal gjøre med dem, sier informassjonssjef Anne Aakervik til Nordstrands Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere