*Nettavisen* Nyheter.

Hva er dette?

Som tillitsvalgt i Fagforbundet Nordstrand er det med stor overraskelse jeg leser at vi nå, iflg. Bent Fuglesang, har fullmakt til å bevilge penger fra bydelens budsjett. Tillitsvalgte har ingen slike fullmakter. Budsjettet er satt opp av bydelsledelsen og godkjennes i bydelsutvalget av politikerne.

Som tillitsvalgte har vi hatt anledning til å uttale oss om budsjettet, og det var med stor glede vi i år så at bydelen ønsket å gjeninnføre velferdpenger til sine ansatte ansatte som hver dag gjør en flott jobb for bydelen og dens beboere. Velferdspengene utgjør kr. 150,- pr. ansatt pr. år og er vel som småpenger å regne dersom vi skal sammenligne etterlønn og fallskjerner som vi leser om i næringslivet.

De ansatte i bydel Nordstrand fortjener virkelig denne lille påskjønnelsen for den flotte jobben de gjør og det store engasjementet de har på tross av flere år med dårlige budsjett og nedbemanning.

Jeg ønsker at Bent Fuglesang for fremtiden skaffer seg bedre innformasjon om hvem som har fullmakt til hva i Oslo kommune før han uttaler seg!

Kjersti Johansen

Tillitsvalgt Fagforbundet Nordstrand

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.