Hva er du redd for, Hjalmar Kielland?

Innlegget ovenfor var ment for AA/GB. Dessverre er det slik at redaktør Hjalmar Kielland ikke ønsker innlegg som er kritisk til "vennene" til AA/GB. Hvis det i innlegget i tillegg nevnes Lokalavisen Groruddalen, går rullgardinen helt ned. Derfor fører jeg debatten videre i Lokalavisen Groruddalen.
Jeg har ved to anledninger forsøkt å få inn leserinnlegg i AA/GB. Det første innlegget var kritisk til leder av Groruddalen Miljøforum, Magne Halse, og hans måte å takle Lokalavisen Groruddalens inntreden i nærmiljøet. Dette innlegget ble stoppet av AA/GBs redaktør Hjalmar Kielland. "Enhver kritiker av Magne Halse, er en kritiker av meg og dermed AA/GB", sa Kielland til undertegnede. Men Kielland gav seg ikke med det. "Er du betalt av Orkla Media for å skade AA/GB? Si meg hvor godt kjenner du Haksø, Vestby? Er ikke dere omtrent naboer? "Jeg har for øvrig merket meg at du og Jan Huus (leder i Furuset Tennis) har rottet dere sammen mot AA/GB"
Uttalelser som dette får meg til å sette et stort spørsmålstegn ved Kiellands dømmekraft. Det er sikkert en stor utfordring å få en konkurrent som direkte går i samme marked både hva lesere og annonsører angår. Men det er vel noe man bare må leve med. Er det ikke det, Kielland?
Nå sist forsøkte jeg å få inn ett innlegg som tok til motmæle mot Knut Roger Andersens "AA/GB er lokalavisen". Jeg håper det finnes plass til dette innlegget hos Lokalavisen Groruddalen.
Redaktør Kiellands opptreden og hans redaksjonelle inngripen/sensurering fungerer, etter mitt syn, som en gedigen bjørnetjeneste mot egen avis. Alle medier av en viss dignitet er avhengig av debatter og diskusjoner. På den måten blir det temperatur og engasjement. Når redaktøren desperat forsøker å kvele denne debatten blir det til syvende og sist patetisk og latterlig.
Erland Vestby,
Haugerud

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.