RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Hva gjør kolonihaver attraktive?»


Fra Kafé Utsikten i kolonihaven ved Nordbergveien.
Fra Kafé Utsikten i kolonihaven ved Nordbergveien.

Kolonihavene må være den siste skansen for det gamle sosialdemokratiske Norge, med maksimalpriser på hytter og vekt på felles innsats. Og enda så utdaterte slike verdier må være: Hvorfor i all verden står flere tusen Oslo-borgere på venteliste for å få seg en kolonihavehytte?

Mange legger helgeturen gjennom Solvang kolonihaver, særlig på vei til og fra Sognsvann. Solvang er nemlig åpen og det er tydelig til stor glede for dem som går forbi.

For Oslos befolkning er kanskje Solvang kolonihaver noe av det mest attraktive som finnes i Nordre Aker. Men hva er det som gjør det så attraktivt å bo tett i tett i tett med andre hyttefolk? Savner vi landsbykosen?

Nordre Aker Budstikkes lesere kan gå og se og vurdere for seg selv! Avd. 4 ved Nordbergveien – aller, aller øverst oppe – har sitt årlige loppemarked lørdag 28. og søndag 29. mai, men kan gjennom sommerhalvåret for øvrig både by på en populær lekeplass og på en søndagskafé med fabelaktig panoramautsikt.

Per B. Rekdal
Kolonist Solvang avd. 4

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere