*Nettavisen* Nyheter.

Hva mener du om skiløpere i marka?

Leserne lar seg engasjere. Her er utdrag fra skiløypedebatten på www.nab.no og i vår Facebook-gruppe:

Les flere kommentarer her - Thorbjørn (77) truet med juling av skiløper!

«Skiløyper er for skiløpere. Det er utrolig irriterende at folk går i løypa, selv om disse sier de ikke gjør det»

«Dersom gående ikke skal få gå mellom skisporene, skal vi da også nekte små barn som går sakte og faller å gå i skisporene???»


LES OGSÅ:
Hundekjører mener overivrige skiløpere ødelegger friluftsgleden


«Ble kjørt på bakfra av en middelaldrende skihelt en søndag, (jeg gikk også på ski) han freste at jeg var i veien, hastet videre og holdt på å kjøre på neste han skulle forbi»

«Hvis to eller flere går sammen går de ved siden av hverandre, sjelden etter hverandre. Hvis de har hund, går denne ofte i snellebånd, og da kan det lett gå galt.»

«Har også irritert meg over fotgjengere i skiløypa. Problemet er jo ikke hvis en eller to går i skiløypa, men hvis det blir like mange fotgjengere som skiløpere, blir jo løypa helt herpa.»

«Jeg kan ikke fatte at noen tror det går an å skøyte seg gjennom slike løyper uten å måtte gå ut/vike for andre i løpet av skituren? alle må ta hensyn»

«Hva skjer med at det er så mange menn med midtlivskrise, som plutselig har bestemt seg for å bli kvitt ølvommen og tror de har førsteretten i løypa?»

«Selv har jeg blitt forsøkt kjørt ned av hysteriske fartsfantomer, enten på hjul eller med ski på bena.»

«Jeg fatter ikke at langrennsløpere (ganske mange av dem) tror at de har traseene for seg selv – er det mulig!!!!!!!!!!!»

«Først meg selv, og så meg selv, og så min neste om det gagner til mitt beste – kondomdressmafiaens motto. Kondomdressmafiaen består gjerne av middelaldrende menn, som eier verden.»

«Hvorfor må det kjøres opp løyper overalt...hvorfor kan ikke friluftsetaten også kjøre opp egne stier/traseer for de som ønsker å gå på bena/jogge eller ri for den saks skyld?»

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook

Hva mener du om saken? Kommenter i feltet nedenfor!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag