RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utslått: Manglerud Star tapte årets siste seriekamp 2-1 mot Vard Haugesund, og må spille i 2. divisjon også neste år. MS-stopper Boye Sørensen er ikke fornøyd med det.
Utslått: Manglerud Star tapte årets siste seriekamp 2-1 mot Vard Haugesund, og må spille i 2. divisjon også neste år. MS-stopper Boye Sørensen er ikke fornøyd med det.

Hva nå, Manglerud Star?

MS-trener Håkon Grøttland mener bestemt at det må skje forandringer i klubben før 2008-sesongen. På lørdag tapte laget opprykkskampen til 1. divisjon.

LAMBERTSETER: Før siste serierunde lå Manglerud Star på 2. plass med 50 poeng. De var nødt til å ta tre poeng hjemme mot gjestene fra Haugesund for å ta steget opp i Adeccoligaen. Men de var også avhengig av at serielederen Sandnes Ulf tapte hjemme mot Arendal. Slik gikk det ikke.

MS tapte 2-1 mens Sandnes Ulf tok en lett trepoenger mot tabelljumboen. Og med det sparker de gule og grønne ball i 2. divisjon også neste år. I tillegg til at opprykket røk, smatt også Stavanger foran på tabellen og MS endte til slutt på en skuffende 3. plass.

Gode offensivt

At opprykket gikk i vasken hadde jeg regnet med, men at Stavanger tok 2. plassen er veldig bittert. Vi har rundspilt det laget i to kamper, sier Håkon Grøttland til Nordstrands Blad.

Til tross for tap mot Vard Haugesund viste MS gode takter, og Grøttland mener at laget til tider presterte opp mot sesongbeste framover på banen.

Jeg er veldig fornøyd, men vi slipper inn to lette mål, og da vinner man ikke fotballkamper. Men rent spillemessig var dette bra.

Manglerud Star har sløst bort mange "matchballer" jevnt og trutt gjennom hele sesongen. Skader på sentrale spillere og utenomsportslig fokus er noen av årsakene til dette.

Stolt sjef

Men Grøttland, som har igjen ett år av kontrakten med MS, er likevel stolt over hva mannskapet har prestert i løpet av sesongen.

Klubben har hatt det tøft de siste månedene, og vi har hatt mye motbakke. Men gutta har stått på, og jeg mener at vi har fått maksimalt ut av det, forteller MS-treneren.

Grøttland er ikke i tvil om hva som må til for at Manglerud Star skal kunne ta steget opp i 1. divisjon neste år.

Klubben må legge de sportslig rammene mye mer til rette, og for å få til det trenger man penger. På dette nivået må man operere med et skikkelig budsjett for å oppnå noe.

Klubbkjærlighet

Vi må også ha en mye råere spillergruppe. For å rykke opp trenger man 22 sultne spillere. I år har folk vært på ulike nivåer. Vi må bli mer seriøse, sier Grøttland, som har vært trener i klubben i fire år.

Trener Håkon Grøttland Manglerud Star også neste år?

Det er ingenting jeg vil mer enn å være MS-trener. Jeg har blitt veldig glad i klubben, og vi har mye på gang. Men jeg har ambisjoner som trener, og klubben må legge forholdene skikkelig til rette for at det skal kunne satses. Jeg bestemmer meg i løpet av kort tid, sier treneren til Nordstrands Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere