Gå til sidens hovedinnhold

Hva skal BSK/NIF hete?

Siste mulighet til å sende inn forslag i dag, mandag! BSK/NIF og Nordstrands Blad ønsker seg ditt forslag til et nytt enhetlig navn på herrelaget BSK/NIF.

BEKKELAGET/NORDSTRAND: Styremedlem Tom Nilsen i BSK/NIF har tatt initiativ til en navnekonkurranse for å finne et nytt og enhetlig navn på sammenslåingen mellom BSK/NIF på herresiden.

Vi har lyst å utfordre nærmiljøbefolkningen til å komme opp med et navn som laget kan hete, og som kan skape god heiastemning på tribunen, sier Nilsen.

Identitet

Sist sesong opplevde håndballfolket at heiinga på tribunen ikke alltid var like samkjørt.

Noen prøvde seg på «Høgda», og det kan funke bra, men dersom det er andre gode forslag der ute, vil vi gjerne høre om dem, sier Nilsen, og legger til:

Det er mange kreative hoder her i nærmiljøet, og mange som har sterke meninger om dette, så vi håper at folk engasjerer seg.

Årsaken til at laget nå ønsker et mer enhetlig navn, er identitetbygging.

BSK og NIF er jo aristokrater i håndballen i Norge, men som et sammenslått herrelag, ønsker vi noe mer samlende og spenstig enn et skråstreknavn, sier Nilsen.

Det handler rett og slett om å bygge en identitet rundt herrelaget.

Frist 24. august

Dersom du har et godt forslag til et nytt navn på BSK/NIF så sender du forslaget på epost til sporten@noblad.no - husk ditt eget navn og telefonnummer.

Du kan også sende forslaget på SMS, med kodeord KONK til 1932.

Eventuelt kan du sende forslaget per post til Nordstrands Blad, PB 79 Bryn, 0611 OSLO.

Skriv gjerne en kort begrunnelse!

Fristen for å sende inn forslag er mandag 24. august.

En jury bestående av representanter for BSK/NIF og Nordstrands Blad plukker ut de beste forslagene, og så vil det være mulig å stemme fram det aller beste.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget