*Nettavisen* Nyheter.

Hva skal skje med gamle Lambertseter senter?

Hva som skal skje med det gamle Lambertseter-senteret og fremtidige cruisekaier i Oslo – det er noen av sakene som bydelsutvalget på Nordstrand diskuterer torsdag kveld.

Bydel Nordstrand: Torsdag 3. februar er årets første møte i bydelsutvalget (BU) og sakskartet ligger ute på bydelens hjemmesider.

Senter og parkering

I desember skrev Nordstrands Blad om parkeringsplassen tvers over veien for det gamle Lambertseter-senteret. Dette blir et av temaene som bydelsutvalget skal ta opp.

LES SAKEN: Parkeringskaos på Lambertseter

BU ble oppmerksom på saken etter Nordstrands Blads artikkel og nå skal de diskutere om det er riktig å avvikle det som parkeringsplass.

BU skal også diskutere hva som bør skje rett over gata på det gamle Lambertseter-senteret og spesielt dagligvaren der Kiwi skal flytte inn. De har søkt om salgsbevilling.

Cruisekai og grill

Om Ormsund skal bli reservekai for cruiseskip er noe som blir tatt opp. BU skal også behandle søknad om salgsbevilling i forbindelse med eierskifte på Malmøya Mat og Grill, i forbindelse med eierskifte.

Tilsynsrapporter

Det har vært både anmeldte og uanmeldte tilsyn på flere sykehjem i bydelen, og BU skal behandle rapportene fra tilsynsutvalget.

I rapporten fra Ryenhjemmet og Lambertseter alders- og sykehjem nevnes blant annet dårlige norskkunnskaper hos deler av bemanningen.

Tid: Torsdag 3. februar klokken 19
Sted: Bydelsadministrasjonen, Ekebergveien 243

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.