*Nettavisen* Nyheter.

Hva skal skolen hete?

Oslo kommune arrangerer nå navnekonkurranse for å finne navn på den nye videregående skolen som er under bygging på Bjørnholt.

BJØRNHOLT: Den nye videregående skolen som er under bygging på Søndre Nordstrand mangler navn.
Foreløpig går den bare under arbeidsnavnet "den nye skolen på Søndre Nordstrand". Utdanningsetaten i Oslo kommune utlyser nå en navnekonkurranse for å få inn kreative forslag.
-Vi ønsker først og fremst navneforslag fra elever. Elever er veldig kreative og vi får sikkert inn et stort spekter av forslag, sier Kjell Richard Andersen, assisterende direktør i utdanningsetaten i Oslo kommune.
Det er ennå ikke satt noen frist for konkurransen, men utdanningsetaten kommer med informasjon om dette på sine hjemmesider.
Forslagene sendes til utdanningsetaten, som vil premiere de tre beste forslagene. Det er Oslo bystyre som til slutt skal bestemme det endelige navnet på skolen.
-Vi håper å få vedtatt et navn i bystyret i løpet av et halvt år, sier Elisabeth Edding, prosjektleder for den nye videregående skolen.
Skolen skal stå ferdig høsten 2007, men elever kan allerede til høsten kunne begynne i filialklasser på andre skoler. Den nye og moderne skolen blir fulldigitalisert og er den første videregående skolen som er bygd i Oslo siden 1979.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag