RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NYTT: Spennende eller ei? Meningene er delte!
NYTT: Spennende eller ei? Meningene er delte!

Hva synes du om avisenes nye design?

Vi spurte fem på gata. Dette er hva de svarte!

enquete avisdesign
ERLAND BAKKE, RYEN: – Den virker mer innholdsrik, men mister identitet med liten logo og mye fellesstoff fra Oslo. Jeg vil ha ultralokale saker!
 

enquete avisdesign
GURO FUNHJEM, OPPSAL: – Avisen virker mer interessant, tiden vil vise om det stemmer.  Jeg liker forandringen, den fremstår som mer spennende.
 

enquete avisdesign
THERESE LUNDSTEDT, LJABRU: – Jeg har ikke lagt merke til så veldig store endringer, men jeg synes den virker litt mer som en storbyavis enn lokalavis.
 

enquete avisdesign
ØISTEIN FLATEN, HOLMLIA: – Det er spennende med ny layout, jeg synes det ser kjempebra ut. Avisen virker ryddig, og jeg gleder meg over å lese den.
 

enquete avisdesign
ERIK TELNES, LAMBERTSETER: – Det er så mange endringer hele tiden at jeg ikke tenker over det lenger. Innholdet er mer interessant enn design.
 

HVA SYNES DU OM OSLO-AVISENES NYE DESIGN? Tilbakemeldinger er viktig for oss. Gi oss din kommentar i feltet under saken!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere