RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem avverget voldtekten?


Den 23 år gamle kvinnen ble reddet unna voldtekt takket være en forbipasserende mann, som politiet nå ønsker kontakt med.
Den 23 år gamle kvinnen ble reddet unna voldtekt takket være en forbipasserende mann, som politiet nå ønsker kontakt med.
Det spørsmålet stiller Oslo politidistrikt seg etter et voldtektsforsøk langs Akerselva natt til søndag. Nå ber de mannen melde seg.

GRÜNERLØKKA: Natt til søndag 18. juli mellom klokken 01.45 og klokken 02.15 ble en 23 år gammel kvinne overfalt og forsøkt voldtatt, trolig på strekningen langs Akerselva mellom utestedet "Blå" og Anker Hotell. En forbipasserende mann fikk avverget voldtekten, opplyser politiet i en pressemelding.

Mørkhudet mann

Redningsmannen sitter trolig inne med viktig informasjon som kan belyse mer rundt hvem som sto bak voldtektsforsøket.

- Det er spesielt viktig for oss å få tak i dette vitnet, som faktisk avverget voldtekten. Vi ber ham ta kontakt med politiet. Det eneste vi vet om ham er at han er en yngre mann, sier leder for Sedelighetsavsnittet Kari-Janne Lid til dittoslo.no.

Den fornærmede kvinnen passerte noen menn som satt på en benk. En av disse fulgte etter henne og tok verbal kontakt, før han slo henne ned og forsøkte å voldta henne.

Gjerningsmannen beskrives som cirka 190 centimeter høy, mørk i huden. Han var iført mørke klær og snakket gebrokkent norsk.

Politiet er interessert i å komme i kontakt med vitnet som avverget voldtekten og andre personer som mener de kan ha sett hendelsen eller har opplysninger i saken.

Ta kontakt med Sedelighetsavsnittet på telefon 22669163 eller etter klokken 16.00 på Kriminalvakta på telefon 22669966.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere