*Nettavisen* Nyheter.

Hvem blir årets navn?

I fjor ble Årets navn i Groruddalen, ungdomsarbeideren Pål Eriksen. Foto: ARKIVFOTO

Sammen med våre lesere skal Lokalavisen Groruddalen hedre en person som gjør noe positivt for våre bydeler.

NORDSTRAND: – Tradisjonen tro inviterer vi nå først leserne til å komme med forslag på kandidater. Det må være noen som i året som er gått har gjort en innsats som fortjener spesiell heder. Vi plukker ut fire finalister som leserne deretter får stemme over. Vinneren får et synlig bevis på hederen og anledning til å gi en pengesum til et godt, lokalt formål, forteller ansvarlig redaktør i Lokalavisen Groruddalen, Tore Bollingmo.

I fjor var det ungdomsarbeideren Pål Eriksen som ble kåret til Årets navn i Groruddalen.

Hedre ildsjeler

Fra nå og til mandag 17. januar kan du nominere personer du mener bør få prisen Til slutt vil altså fire kandidater stå igjen, og så kan du være med å stemme fram hvem av disse som fortjener hedersbetegnelsen «Årets navn». Vi er på jakt etter en person som har gjort noe positivt for hele eller deler av Groruddalen.

– For oss er dette en fin anledning til å hedre noen av de flotte ildsjelene i lokalmiljøet. Årets navn i Lokalavisen har blitt en tradisjon som leserne engasjerer seg stort i hvert år, og det er en anledning til å vise at man setter pris på gode krefter i bydelene, sier Bollingmo.

Vinneren vil i tillegg til heder og ære få en pengesum som han eller hun kan gi til et valgfritt veldedig formål.

Send inn din kandidat

Fram til 17. januar kan alle våre lesere sende inn forslag til kandidater til prisen. I avisen 20. januar blir de fire endelige kandidatene presentert i avisen, og deretter blir det mulig å stemme på disse helt til slutten av januar.

– Vi håper leserne våre virkelig tar denne muligheten til å gjøre litt stas på mennesker i nærmiljøet, sier Bollingmo.


SEND DIT FORSLAG TIL KANDIDAT TIL redaksjonen@lokalavisen.no og skriv «Årets navn» i emnefeltet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag