Hvem bør bli årets navn?

I fjor var det Frode Helland og Stein Ring Giske i Ullern IF som ble stemt frem til Årets Navn av våre lesere i Bydel Ullern. Hvem fortjener tittelen i år?

I fjor var det Frode Helland og Stein Ring Giske i Ullern IF som ble stemt frem til Årets Navn av våre lesere i Bydel Ullern. Hvem fortjener tittelen i år?

Sammen med våre lesere skal Ullern Avis og Akersposten hedre personer som gjør noe positivt for våre to bydeler.

I fjor var det Frank Aubert (t.v) i Vestre Aker Skiklubb som ble stemt frem til Årets Navn av våre lesere i Bydel Vestre Aker. Hvem fortjener tittelen i år?

BYDELENE ULLERN/VESTRE AKER: – Tradisjonen tro inviterer vi nå først leserne til å komme med forslag på kandidater. Det må være noen som i året som er gått har gjort en innsats som fortjener spesiell heder. Vi plukker ut fire finalister i hver bydel, som leserne deretter får stemme over. De to vinnerne får et synlig bevis på hederen og anledning til å gi en pengesum til et godt formål, forteller ansvarlig redaktør i Ullern Avis og Akersposten, Tore Bollingmo.

I fjor var det Frode Helland og Stein Ring Giske i Ullern IF som ble kåret til Årets navn i Bydel Ullern, mens Frank Aubert i Vestre Aker Skiklubb ble Årets navn i Bydel Vestre Aker.

Hedre ildsjeler

Fra nå og til mandag 17. januar kan du nominere personer du mener bør få prisen. Til slutt vil altså fire kandidater stå igjen, og så kan du være med å stemme fram hvem av disse som fortjener hedersbetegnelsen «Årets navn». Vi er på jakt etter en person som har gjort noe positivt for hele eller deler av våre bydeler.

– For oss er dette en fin anledning til å hedre noen av de flotte ildsjelene i lokalmiljøet. Årets navn i Ullern Avis og Akerposten har blitt en tradisjon som leserne engasjerer seg stort i hvert år, og det er en anledning til å vise at man setter pris på gode krefter i bydelen, sier Bollingmo.

Send inn din kandidat

Fram til 17. januar kan alle våre lesere sende inn forslag til kandidater til prisen. I avisen 20. januar blir de fire endelige kandidatene presentert i avisen, og deretter blir det mulig å stemme på disse helt til slutten av januar.

– Vi håper leserne våre virkelig tar denne muligheten til å gjøre litt stas på mennesker i nærmiljøet, sier Bollingmo.


SEND DIT FORSLAG TIL KANDIDAT TIL redaksjon@akersposten.no og skriv «Årets navn» i emnefeltet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.