*Nettavisen* Nyheter.

Hvem bør bli årets navn?

Arild Knutsen (t.v.), leder for Foreningen for human narkotikapolitikk ble kåret til «Årets navn» i Østkantavisa i fjor. Her med redaktør Nils Skumsvoll. Foto: ARKIVFOTO: HEGE BJØRNSDATTER BRAATEN

Sammen med våre lesere skal Østkantavisa hedre en person som gjør noe positivt for våre bydeler.

NORDSTRAND: – Tradisjonen tro inviterer vi nå først leserne til å komme med forslag på kandidater. Det må være noen som i året som er gått har gjort en innsats som fortjener spesiell heder. Vi plukker ut fire finalister som leserne deretter får stemme over. Vinneren får et synlig bevis på hederen og anledning til å gi en pengesum til et godt, lokalt formål, forteller ansvarlig redaktør i Østkantavisa, Tore Bollingmo.

I fjor var det leder i Foreningen for human narkotikapolitikk, Arild Knutsen, som gikk av med seieren. Engasjementet den gang var enormt, og vi håper selvsagt årets utgave av kåringen gir samme engasjement.

LES OGSÅ: FANTASTISK ENGASJEMENT

Hedre ildsjeler

Fra nå og til mandag 17. januar kan du nominere personer du mener bør få prisen Til slutt vil altså fire kandidater stå igjen, og så kan du være med å stemme fram hvem av disse som fortjener hedersbetegnelsen «Årets navn». Vi er på jakt etter en person som har gjort noe positivt for hele eller deler av vårt distrikt.

– For oss er dette en fin anledning til å hedre noen av de flotte ildsjelene i lokalmiljøet. Årets navn i Østkantavisa har blitt en tradisjon som leserne engasjerer seg stort i hvert år, og det er en anledning til å vise at man setter pris på gode krefter i bydelene, sier Bollingmo.

Vinneren vil i tillegg til heder og ære få en pengesum som han eller hun kan gi til et valgfritt veldedig formål.

Send inn din kandidat

Fram til 17. januar kan alle våre lesere sende inn forslag til kandidater til prisen. I avisen 20. januar blir de fire endelige kandidatene presentert i avisen, og deretter blir det mulig å stemme på disse helt til slutten av januar.

– Vi håper leserne våre virkelig tar denne muligheten til å gjøre litt stas på mennesker i nærmiljøet, sier Bollingmo.SEND DIT FORSLAG TIL KANDIDAT TIL redaksjon@ostkantavisa.no og skriv «Årets navn» i emnefeltet eller TIPSØST til 1932.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag