*Nettavisen* Nyheter.

Hvem bryr seg?

Elevene ved Hellerud videregående skole har premiere på sin revy tirsdag. Vinterferien brukte de til å finpusse på "Hvem bryr seg?"

Hellerud: Det ble ikke mye vinterferie på de snaue 40 elevene ved skolen som skal sørge for at årets revy blir like bra som fjorårets. Istedenfor å bruke vinterferien liggende på sofaen hjemme foran tv'en, har elevene vært i aulaen ved skolen hvor de har øvd og øvd - og sovet i en krok.
Skikkelig hardkjør
- Ja, det har vært skikkelig hardkjør her. Vi som jobber med PR har holdt på hele ferien med å henge opp bannere og sørge for at revyen skal bli så bra som mulig - på alle måter. Det er motivasjon i seg selv å holde på med noe vi liker å gjøre, forteller PR-sjef Kim Trogstad og får medhold av revysjef Kenneth Larsen.
- Vinterferien var den uka vi virkelig ble kjent med hverandre. Det var koselig når vi alle sov her i aulaen. Vi er blitt utrolig godt kjent og sammensveiset.
Selve revyen elevene har satt opp, handler om skillet mellom øst og vest, og hvem bryr seg om det er øst og vest. Revyen spiller mye på selvironi og humor.
- Mange ser på oss som en ghetto-skole. Det de ikke ser er at vi har et utrolig bra miljlø på skolen. I denne revyen har vi brukt alle ressursene vi har til å hjelpe hverandre.
Elevene på byggfag har ordnet kulisser, og vi har alle bidratt til denne revyen, fortsetter Trogstad.
Gjennomkjøringer
Arbeidet med å få revyen fiks og ferdig til premieren åttende mars begynte etter juleferien.
Denne uka blir det heller ikke ferie på revygjengen. Fra onsdag til mandag blir det gjennomkjøring etter gjennomkjøring. Alt skal sitte før publikum kommer.
- Vi er mest nervøse for pressen egentlig. Det er spennende å se om vi får toern eller sekseren, men så lenge vi er fornøyde og publikum er det, spiller det egentlig ikke så stor rolle om én reporter fra Aftenposten slakter oss, samstemmer elevene som gleder seg til å få vist hva de har brukt den siste tiden på. Men de innrømmer også at de gleder seg til det hele er over.
- Ja, det skal bli godt med påskeferie. Da skal vi bare slappe av, avslutter revysjef Alexandra Loe.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.