RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem er nest best i by'n?

Kjelsås og KFUM er de to oslolagene som gjør det best i 2. divisjon i fotball. Lørdag møtes de, og vi viser kampen direkte.

EKEBERG: Sesongen nærmer seg slutten i 2. divisjon, og verken Kjelsås eller KFUM har noe særlig å spille for. Begge lagene vil havne på øvre halvdel av tabellen i avdeling 4, men likevel langt unna allerede opprykksklare Follo.

Men lørdag er det mye prestisje på spill, ettersom det venter et ekte oslooppgjør på Ekeberg, når KFUM tar imot Kjelsås til kamp.

Dette er oslolagene som har gjort det best i 2. divisjon i år. Dermed blir dette også en kamp om å være nest best i byen, bak Vålerengas tippeligalag.

Tabellmessig er denne duellen riktignok allerede avgjort i Kjelsås' fordel, ettersom Eivind Kampens gutter allerede har sikret andreplassen i avdelingen. Men laget vil nok også revansjere seg etter 1-1-kampen på Grefsen i sommer, da KFUM utliknet på overtid.

KFUM har ikke vært i sin beste form siden den gang, men fikk en etterlengtet seier sist helg, da de slo Medkila 2-0.

Lørdagens kamp begynner klokken 13. Du ser den direkte her, og sendingen starter noen minutter før kampstart.

Tabellen i 2. divisjon avdeling 4

Samleside: Les alle våre saker om 2. divisjon i fotball!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere