RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem fortjener 20.000 kroner?

Lions klubb Oslo/ Nordberg vil i forbindelse med sin kunsthelg 19.-21. november dele ut et stipend. Nå ønsker de å motta forslag på unge, lovende musikere eller bildekunstnere med tilknytning til Bydel Nordre Aker.

NORDBERG/NORDRE AKER: – Med tilknytning til Bydel Nordre Aker menes at kandidatene enten må være oppvokst i bydelen eller ha sin faste bopel her eller på annen måte ha sterk tilknytning til bydelen, sier Bjørn Henriksen i Nordberg Lions. Kandidatene må være i aldersgruppen 18 til 25 år.

Kulturtradisjon

Nordberg Lions ønsker med utdelingen av dette kulturstipendet å starte en ny tradisjon. Bjørn Henriksen og Ragnar Halvorsen, sistnevnte har vært aktiv i Nordberg Lions siden starten i 1965, mener at det er mye kunstnerisk talent i bydelen, og at det er fint å kunne gi litt økonomisk hjelp til å videreutvikle talentet.

Stipendet, som er på 20.000 kroner, skal da også benyttes til noe som er relatert til utøvelsen av kunsten, om det så er utdanning, reise, utstyr eller liknende.

Send inn ditt forslag!

Nå ønsker Nordberg Lions å motta forslag på hvem som fortjener å vinne det aller første stipendet. De oppfordrer Nordre Aker Budstikkes lesere til å sende inn sitt forslag til klubben.

Ettersom utdelingen skjer i samarbeid med Nordre Aker Budstikke, sendes forslagene til lokalavisen på epost: redaksjon@ nab.no. Merk eposten med: ”Kulturstipend 2010”.

Skriv litt om kandidaten i eposten. Frist for å sende inn forslag er 1. november 2010.

Stipendet vil bli utdelt i forbindelse med konserten i Nordberg kirke lørdag 20. november kl 14.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere