RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem fortjener Bydelsprisen 2008?


Bjarne Ødegaard skryter av engasjementet.
Bjarne Ødegaard skryter av engasjementet.
I 2004 opprettet bydel Frogner en egen pris som skulle hedre folk som gjorde noe ekstraordinært for bydelen. I år deles den ut for fjerde gang.

- Det er veldig viktig med en slik pris. Så langt er det fremragende folk som har fått den, sier BU-leder Bjarne Ødegaard fra Høyre.

Frogner Bydelspris tildeles på grunnlag av fremragende innsats for å skape økt trivsel og livskvalitet for andre, voksne eller barn, i Bydel Frogner.

Det legges særlig vekt på arbeid og innsats innenfor områdene kultur, helse, sosial eller fysisk miljø, herunder tilgjengelighet.

- Engasjementet i bydelen har vært upåklagelig. Det er flott å se at innbyggerne engasjerer seg i denne saken, sier Ødegaard.

Slik stemmer du

Ditt forslag til kandidater sendes Bydel Frogner, pb. 2400- Solli, 0201 Oslo eller via mail
innen 24. mars. Merk sendingen Bydelsprisen 2008.

Alle kan vinne

Bydelsprisen 2007 gikk til fiolinist og arrangør av sommerkonsertene i Vigerland-museet Ole Böhn for sin særdeles store innsats for kulturlivet i Oslo. I 2006 gikk prisen til de frivillige på Frogner frivillighetssentral for deres fremragende innsats.

Prisen tildeles enkeltpersoner, foreninger, bedrifter, menigheter, offentlige og private institusjoner, organisasjoner, foreninger eller lag som sokner til bydelen.

Alle med tilhørighet til bydelen kan fremme forslag til kandidater. Forslagene skal være begrunnet og sendes bydelsutvalget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere