*Nettavisen* Nyheter.

Hvem fortjener draktsett? STEM HER!

 

Det har vært stor pågang for å få draktsettet som blir delt ut av Nordstrands Blad og Holmlia Senter. Her presenterer vi de tre kandidatene du kan stemme på.

Stem på din favoritt!

Det er mulig å stemme til og med søndag 22. mars. Vinneren blir offentliggjort i avisen torsdag 26. mars.

Her er kandidatene til draktsettet:


Hauketo IF, G93

Vi har nettopp startet opp laget, og sliter veldig mye med økonomien.
Jeg har 16 veldig engasjerte spillere som jobber hardt for å jobbe inn penger til laget, med for eksempel dugnader, kakelotteri osv.
Av mange ulike årsaker i fjor, så ble dessverre laget lagt ned, noe som førte til at guttene mine ikke drev med noe idrett på et halvt år. Da tok jeg på meg ansvaret og startet opp dette laget, og jeg er bare 17 år gammel.
Jeg vil det beste for mine spillere, jeg trener dem hardt, og det har jeg fått høre av dem, men på en veldig positiv måte.
Laget mistet mer enn syv veldig gode og talentfulle spillere, som er veldig synd. Men det er sånt som skjer, derfor vil jeg heller gi muligheten til spillere som er nokså gode til å prøve seg.
Vi måtte dessverre starte i 3. divisjon, men det betyr veldig lite. Vi går for gull i OBOS-cupen, og muligheten ligger slik jeg ser det, er god.

Trener Adnan Idrissi og resten av spillerene på laget

Holmlia SK, G94

Vi i Holmlia fotball har dårlig økonomi og i vinter dårlige treningsforhold, så det ville vært en god motivasjon for laget å få nye drakter.
Vi er et av Oslos beste lag og skal spille i 1. divisjon til våren sammen med blant annet Vålerenga, Lyn og Skeid, som vi slo i fjor.
Vi er med i den store innendørs vintercupen som går gjennom hele vinteren i Manglerudhallen. Der leder vi vår gruppe med 4 seiere av 4 mulige og 25-2 i målforskjell.
Alle guttene er født i 1994 ( max 15 år), og vi har veldig god desiplin i laget og prøver å være gode representanter for Holmlia. Vi prøver å rette opp det dårlige inntrykket av Holmlia ved å oppføre oss ordentlig overfor motstandere og dommere.

Magne Tviberg, trener

Klemetsrud IL, G96

Team 96 gutter Klemetsrud (tidligere Firebird, Dragons & Hotball) vil gjerne bli "favorittlaget" til Nordstrands Blad. Dette er et allsidig guttelag med i overkant av 30 gutter og 1 jente (som gutta motvillig har innrømmet er bedre enn de fleste gutter i fotball)
Spillerne kommer fra skolene Mortensrud, Stenbråten og Klemetsrud. Ungene har splilt sammen siden de var ca. 7 år gamle.
Vi er litt usikre på hvor mange nasjonaliteter vi har i laget - men det er et fargerikt fellesskap, som har det moro sammen. Ungene fyller 13 år i løpet av 2009 og skal begynne på Lofsrud Ungdomsskole til høsten.
Det er en høyrøsta gjeng som har godt av å lære seg å spille på lag - alle har sterke meninger om det meste og ulikhetene innenfor laget kan være en stor utfordring for trenere og lagledere. Vi har aktive trenere som er flinke med ungene og stadig finner nye cuper de kan være med på. Norway cup er det store målet til sommeren.
Laget har i 2008 spilt 11'er-fotball en prøvesesong i 3. divisjon for gutter født i 1995. I år starter vår første ordentlige sesong med 11'er-fotball og alle gleder seg til å starte opp i denne serien.
Det er viktig for ungene å være med i fotballen i denne alderen. De er på vei inn i en ny etappe av livet,som tenåringer og ungdomsskoleelever i et av og til ganske tøft miljø her på Mortensrud. Det er viktig at ungene til tross for at de har så variert bakgrunn, kan oppretteholde en felles plattform i fotballen og lære hverandre å kjenne. På den måten kanskje de klarer å overføre dette samarbeidet på skolen og i fritiden også.

Vigdis Emilsen


Fornavn:Etternavn:Adresse:Telefonnr:

Alle feltene er obligatoriske.


Annonsebilag