RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem fortjener miljøprisen


VINNERE: Nordstrand Vel var en av vinnerne av miljøprisen i fjor: fra venstre Jarle Abelson (styreleder) Pawel Jablonski, Anne Grete Solstad, Kjellaug Løken og Johannes Løken - les mer om vinnerne på miljøprisens facebookside.
VINNERE: Nordstrand Vel var en av vinnerne av miljøprisen i fjor: fra venstre Jarle Abelson (styreleder) Pawel Jablonski, Anne Grete Solstad, Kjellaug Løken og Johannes Løken - les mer om vinnerne på miljøprisens facebookside. Foto: FOTO: Bymiljøetaten
Kommunen skal dele ut Oslo miljøpris - for 2012. Kjenner du noen som fortjener den?

OSLO: – Nå starter kampen om hvem som fortjener Oslo miljøpris og 50.000 kroner for sin innats for miljøet. Vi er ute etter de som har tenkt nytt, fått til betydelige resultater eller gjort en innsats over lengre tid for Oslomiljøet, sier Cecilie Bergmann, seniorrådgiver i Oslo kommune og Bymiljøetaten.
 


– Og i år er vi spesielt på jakt etter dem som bidrar til at Oslo blir en lavutslippsby, sier Bergmann.

Kandidater kan foreslås via skjema under “Miljøportalen” til Oslo kommune, eller du kan sende forslaget på e-post: postmottak@bym.oslo.kommune.no

Innen 20. april

– Men fristen er 20. april. Vi har allerede fått inn seks kandidater, men ønsker flere, sier Bergmann, og legger til at kandidatene kan ses og leses om på Bymiljøetatens nye facebookside.

– Og så kan man støtte gode kandidater ved å “like dem” eller legge inn kommentarer som støtter kandidaten man liker best, sier Bergmann.

Prisen i juni

Kommunens miljøpris har vært delt ut siden 1998, og skal i år deles ut i begynnelsen av juni i forbindelse med Oslo miljøfestival og verdens miljøverndag. Prisen kan gis til enkeltpersoner, organisasjoner og virksomheter som med sin miljøinnsats i Oslo kan fremstå som et godt eksempel for andre.

Flere “nominasjonsregler” på kommunens hjemmeside.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere