*Nettavisen* Nyheter.

Hvem har mistet rullestolen sin?

  Foto: Illustrasjonsfoto

Det er mye folk mister, og politiet har en god del på sitt hittegodslager.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: På Manglerud politistasjon står nå blant annet en elektrisk rullestol.Det var søndag morgen politiet fikk melding om at det sto et slikt kjøretøy i krysset Plogveien/Emil Korsmos vei på Manglerud.

Det var ikke noe på rullestolen som kunne hjelpe politiet å finne tilbake til eieren.

– Dette er en liten, elektrisk rullestol som vi skulle tro tilhører et barn, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon .

– Men vi vet altså ikke hvordan den har kommet til dette veikrysset og hvor den har kommet fra. Mest sannsynlig er den stjålet. Nå står den hos oss på stasjonen og venter på at en eier melder seg.


Andre saker fra Manglerud-polititiets logg den siste uken:

Bråkte på bussen

E 18: Forrige onsdag morgen fikk politiet melding fra en bussfører på vei innover Mosse-veien ved Ulvøya. Om bord hadde han en mann som bråkte og var til stor sjenanse for øvrige passasjerer. Da bussen var ved Operaen, var en politipatrulje på plass og tok bråkemakeren i varetekt. Han var ikke villig til å oppgi personalia.

Fire anmeldt for narkotika

BOGERUD: Forrige onsdag kveld ble en bil stoppet i Stallerudveien på Bogerud. Det ble funnet narkotika i bilen. Det var uvisst hvem av de fire i bilen som var eier, og dermed ble alle anmeldt for narkotikabesittelse. De var i alderen 19-22 år.

Alt var galt

RYEN: Torsdag morgen ble en bil stoppet i Enebakkveien på Ryen. Føreren, en 35 år gammel mann, hadde ikke gyldig førerkort. Bilen var begjært avregistrert, og etter hvert ble mannen tatt med til arresten på grunn av alkoholmistanke.

Med andre ord - mange forhold å stå til rette for.

Hadde narkotika i bilen

RYEN: Klokken 03 natt til fredag ble en bil stoppet i Enebakkveien ved Plogveien på Ryen. Det ble funnet narkotika i bilden. En person av de fem i bilen ble anmeldt. Han var 21 år.

Stjal tobakk

LAMBERTSETER: Klokken 03.43 natt til fredag gikk alarmen i Bunnpris i Nylænde på Lambertseter. Da en patrulje kom til stedet, ble det raskt bekreftet innbrudd. Tyvene hadde brutt opp en tobakk- og sigarettsafe.

Politiet er interessert i observasjoner, og har en liten, hvit bil og tre personer som ledetråder.

Tvilsom øvelseskjøring

OPPSAL: Fredag kveld ble det meldt om at en bil kjørte meget tvilsomt utover på Ytre Ringvei/ Hellerudveien. Den kjørte svært vinglete, kjørte på rødt lys og var til fare for både fotgjengere og andre veifarende.

Bilen ble stoppet på Skullerud.

Der ble det forklart at det var øvelseskjøring. En 35 år gammel mann hadde en 67-åring som ledsager. Det ble tatt beslag i førerkortet til «sjåførlæreren».

En innbragt fra drikkelag

SKULLERUD: Lørdag etter-middag var det såpass fint vær at det var fristende å ta seg en utepils. Det gjorde tre personer som hadde slått seg ned på gresset ved krysset Skullerudveien/Johan Scharffenbergs vei. De var såpass beruset at politiet fant det riktig å gripe inn og avslutte drikkelaget. En person ble innbragt på grunn av at han ikke var villig til å følge politiets pålegg om å fjerne seg.

Tatt i 100

RYEN: Søndag morgen gikk det ganske fort for en bilist i tunnelen opp mot Ryen. Etter at politiet hadde målt hastigheten til 100 km/t i 70-sonen, ble bilen stoppet. Sjåføren slapp med et forenklet forelegg.

Fant stjålet bil

LAMBERTSETER: Klokken 02 natt til mandag ble det funnet en parkert bil i Cec. Thoresens vei på Lambertseter. Den sto på politiets liste over stjålne kjøretøy. Den var tatt i Follo.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.