*Nettavisen* Nyheter.

Hvem har opplysninger om kioskranet?

Kiosken på Bergkrystallen ble ranet søndag kveld. Dette bildet er tatt i en annen sammenheng. Foto: Foto: Kristin Trosvik

Politiet har noe å arbeide etter i saken om ranet i Narvesen-kiosken på Bergkrystallet søndag kveld. Men de er veldig interessert i flere eventuelle vitneobservasjoner.

LAMBERTSETER: Manglerud-politiet har ansvar for etterforskning av ranet i Narvesen-kiosken på Bergkrystallet T-banestasjon søndag kveld.

– Etterforskningsavdelingen vår har en del å jobbe etter, men er veldig interessert i alle vitneobservasjoner, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud.

– Alle som kan ha sett noe mellom kl. 21 og 22.30 vil vi gjerne komme i kontakt med. Ring direkte på tlf. 22 70 52 74, oppfordrer han.

Kiosken på Bergkrystallen har blitt ranet flere ganger tidligere. Siste i området var imidlertid på Munkelia. I 2012 ble tre unge menn dømt for et ran der.

Kjørte fort i fylla

ABILDSØ: Politiet stoppet fredag kveld en bil i Enebakkveien på Abildsø. Den hadde kjørt fort – i alle fall langt over fartsgrensen. Den 40 år gamle mannlige sjåføren hadde ikke gyldig førerkort, og det var også mistanke om beruselse. Dermed gikk ferden til sentralarresten.

Brann var veldig varm engangsgrill

HOLMLIA: Melding om mye røyk og fare for brann ble nedgradert fredag kveld. Det viste seg at noen hadde vært litt heldig med bruk av engangsgrill på en terrasse i Dyretråkket.

Batteri gikk varmt

LJANSKOLLEN: En meldt brann i enebolig i Kronveien på Ljanskollen natt til lørdag viste seg å være forårsaket av et kamerabatteri som hadde blitt for varmt. Dette medførte så mye røyk at to personer måtte behandles av ambulansepersonell.

Noen brann ble det imidlertid ikke loggført som.

Skadeverk på skole

HOLMLIA: Natt til lørdag ble det meldt om skadeverk på Holmlia skole. Det viste seg å være begrenset til en åpen dør til Holmliahallen. Bymiljøetaten ble varslet og fikk lukket.

Svidde kalvekoteletter

PRINSDAL: Grillsesongen er tydeligvis ikke over. Lørdag kveld ble det meldt om betydelig røykutvikling i en bolig i Nedre Prinsdals vei. Det viste seg at dette stammet fra kalvekoteletter på grill som det ikke hadde vært full kontroll på.

Tok fyr i markise

SKULLERUD: En brannmelding fra Gamle Enebakkvei på Skullerud viste seg å ha sin begrunnelse i at det hadde tatt fyr i en markise. Årsaken er ikke endelig bekreftet. Ilden ble slukket av eier med vann. Tre personer ble sjekket etter å ha fått i seg en del røyk.

Hadde revet ned alarmen

BØLER: Lørdag kveld gikk alarmen i en bolig i Bølerlia. Årsaken var ikke innbrudd og ikke brann, men eier som hadde revet ned alarmanlegget i forbindelse med oppussing.

Slått ned

HOLTET: En 20 år gammel mann ble natt til søndag slått ned på trikkeholdeplassen på Holtet. Tre personer skal ha løpt fra stedet. Skaden skal ikke ha vært alvorlig.

Politiet har ikke fått full oversikt over hendelsesforløpet, i og med den fornærmede har vært lite snakkesalig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.