RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PÅ BEDRINGENS VEI: Grefsen-katten fikk raskt veterinærhjelp etter å ha blitt funnet av en hjelpsom mor og datter.
PÅ BEDRINGENS VEI: Grefsen-katten fikk raskt veterinærhjelp etter å ha blitt funnet av en hjelpsom mor og datter. Foto: FOTO: PRIVAT

Hvem hjalp pus?

I all forfjamselsen glemte hun å spørre hva de gode hjelperne het. Nå vil matmor gjerne takke de to som reddet katten hennes etter påkjørsel på Grefsen.

GREFSEN: Pus forsvant fra hjemmet i Ogmunds vei onsdag morgen i forrige uke. Halv åtte lørdag kveld banket det på døren.

En mor og hennes datter som hadde sett katten bli påkjørt i Grefsen allé, begynte den møysommelige oppgaven med å banke på i nabolaget for å finne ut hvor den hørte hjemme.

– Jenta sto og gråt da hun overleverte katten til oss, og sa han hadde veldig vondt i poten sin. Den sto i vinkel. Vi ble så glade og sjokkerte, at vi helt glemte å spørre dem om hva de het. Det eneste som sto i mitt hode var å få ringt en eller annen veterinær som kunne se på katten den kvelden, sier matmor Cathrine Folkedal.

Og nå håper hun de to vil melde seg:

– Jeg vil gjerne takke dem enda en gang, sende noen blomster som takk og oppdatere dem på statusen til pusen, sier Folkedal, og håper de gode hjelperne vil ta kontakt på 91 31 21 69.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere