*Nettavisen* Nyheter.

Hvem løper lengst i Oslo?

Charlotte Thorstvedt, Sirius, Sami Alem og tone Damli Aaberge represneterer forskjellige deler av byen. Nå trenger de din hjelp i en stor løpekonkurranse.

Charlotte Thorstvedt, Sirius, Sami Alem og tone Damli Aaberge represneterer forskjellige deler av byen. Nå trenger de din hjelp i en stor løpekonkurranse. Foto: FOTO: ANDREAS LINDBÆK

Tone Damli Aaberge, Charlotte Thorstvedt, rapperen Sirius og bloggeren Sami Alem skal få med seg folk fra ulike bydeler i kampen om å løpe lengst mulig i løpet av september.

Klikk på bildet for å forstørre.

Charlotte Thorstvedt

Klikk på bildet for å forstørre.

Charlotte Thorstvedt og Tone Damli Aaberge

Klikk på bildet for å forstørre.

Tone Damli Aaberge

OSLO: – Endelig skal det slås fast en gang for alle om Oslo vest er sprekere enn Oslo øst, nord og sør. Deltagerne skal både aforsvare eget territorium og angripe resten av byen, sier Karl Felde i Nike Norge.

Direkte oppdatert

De fire deltagerne skal representere hver del av byen. Tone skal representere vest, Charlotte øst, Sirius nord og Sami sør i løpekonkurransen som går ut på å få med seg flest mulig Oslo-borgere på laget og løpe lengst mulig.

Deltagerne skal ved hjelp av det nye konseptet Nike+ registrere antall løpte kilometer på et Oslo-kart og de fire lagene har hver sin farge som symboliserer de ulike delene av byen.

–Jeg skal fargelegge byen oransje. Nå må Oslo øst våkne og snøre på seg løpeskoa, for dette slaget skal vi vinne, oppfordrer Charlotte Thorstvedt.

Meld deg på nå!

De fire ambassadørene for de ulike delene av Oslo har frem til 6.september til å rekruttere deltakere til sitt lag. De har frie tøyler til å gjøre det som må til og det kommer garantert til å bli en tøff og jevn kamp.

Konkurransen avsluttes 4.oktober med et siste og avgjørende løp i Oslo. Vinnerlaget vil få heder og ære og bli svært synelig i bybildet.

Ønsker du å forsvare din del av byen? Gå inn på
Facebook (facebook.com/nikerunningnorway) og vær med å gjøre en innsats.

– I konkurranseperioden vil deltagernes innsats fremstilles visuelt på et Oslo-kart, og fargen til laget som har løpt lengst vil dominere byen, sier Karl Felde.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.