*Nettavisen* Nyheter.

Hvem rappa elgen til Charlotte?

ELGEN: Design-elglampa har blitt en snakkis på Trollvann, nå har frekke tyver rappa elgen til Charlotte Bjørneboe og Grunde Valldal - bilde fra tidligere sak i vinter. Foto: FOTO: Kristin Tufte Haga

Designelglampen har vært et «landemerke» på Trollvannstua, nå har noen frekke tyver rappa elgen!

GREFSENKOLLEN: – Den flotte utelampen vår som har blitt et landemerke, et yndet fotoobjekt og ikke minst muntrasjonsobjekt i høst og vintermørket her oppe, ble stjålet natt til torsdag, forteller Charlotte Bjørneboe.

– Dette er veldig trist, og jeg håper nå alle som vet noe, har hørt noe eller sett noe, tar kontakt, oppfordrer Bjørneboe, som sammen med Grunde Valldal drifter den koselige Trollvannstua i Lillomarka.

Snakkis

Og elglampa har blitt en snakkis.

– Folk har så meninger om den, og det synes vi er gøy. Vi så lampen på Northern Lighting på Skøyen, like etter at vi hadde overtatt her, og tenkte at den er perfekt som utelys på Trollvann. Det er designlampe, og den heter faktisk «Moo», forteller Charlotte.

Og lampen var ikke billig, men kostet «noen tusen».

Det var torsdag ettermiddag, da hun skulle skru på utelyset at hun oppdaget tyveriet.

FLERE NYHETER:

Anne Grethe ble skutt, Turid knivstukket – takker blodgivere for livet

Einar vant 10 millioner øre!

Tisset på politibil i Oslo sentrum

Forberedt

– Jeg hadde da vært i kafeen hele dagen, så det må ha skjedd natt til torsdag. Lampen var skrudd inn i veggen, så her har det vært tyver som har vært godt forberedet med skrujern ihvertfall, det var ikke bare å hekte av lampen fra veggen, forteller Charlotte, som også vil anmelde tyveriet.

Elglampen er på størrelse med et «ekte» elghode, og noe skjørt av hard plast.

Vet du noe – ta kontakt med avisen på e-post tips@dittoslo.no, eller kontakt Charlotte Bjørneboe og Grunde Valldal på Facebook.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.