*Nettavisen* Nyheter.

Hvem skal få kjøre «Ildsjelbilen»?

Redaktør Fredrik Eckhoff (t.h.) i dittOslo og markedssjef Svein Morten Bergh i Møller Bil Skøyen foran en VW E-Up! I 2014 er dette «Ildsjelbilen» i bydelene Ullern, Vestre Aker, Nordre Aker, Frogner og St. Hanshaugen. CCVest er også med på Ildsjelen-prosjektet. Foto: Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Kjenner du en lokal ildsjel som fortjener å kjøre denne bilen i tre måneder?

Klikk på bildet for å forstørre.

VW E-UP!: En stor liten bil, sier Svein Morten Bergh i Møller Bil om elbilen E-Up!

OSLO VEST: Ifølge bokmålsordboka er en ildsjel en «person som er fylt av brennende iver og begeistring». I alle lokalsamfunn finnes det en eller flere ildsjeler.

Hedrer lokale ildsjeler

Se video:

De som alltid gir det lille ekstra for at det skal være triveligere å bo der. De som alltid bruker litt ekstra tid på at noen andre skal ha det litt bedre.

Noen ildsjeler har kanskje flere timer i døgnet enn oss andre, men stort sett er det den brennende iveren som gir dem ekstra tid til å trå til for andre.

Det er disse ildsjelene lokalavisen du nå sitter og leser gjerne vil gjøre litt ekstra stas på.

Les mer om Ildsjelbilen.

– I samarbeid med Møller Bil Skøyen og CC Vest gir vi en ildsjel anledning til å disponere en Volkswagen E-Up! i tre måneder, helt gratis, sier redaktør Fredrik Eckhoff.

TRYKK HER FOR Å NOMINERE DIN KANDIDAT!

– Du må nominere

Den første ildsjelen får bilen allerede i februar og får kjøre den ut april måned. I løpet av året skal fire begeistrete ildsjeler få bruke den elektriske bilen.

– Det er veldig hyggelig å få løfte fram og verdsette noen av ildsjelene som finnes i vårt nærområde, sier Svein Morten Bergh.

– Vi håper det kan være positivt for dem som allerede gjør mye i lokalmiljøet å få bruke denne bilen i hverdagen, sier redaktør Fredrik Eckhoff.

For kanskje kan bilen gjøre hverdagen enklere, eller mer effektiv, for en lokal ildsjel?

Nå er det opp til deg å nominere mennesker du mener fortjener en ekstra klapp på skulderen, og et tre måneders bilbekjentskap.

Den du nominerer må bo i nedslagsfeltet til en av disse avisene: Ullern Avis/Akersposten, Nordre Aker Budstikke eller dittOslo Sentrum vest (Frogner eller St. Hanshaugen).

– Det kan være en som gjør mye for mange, eller en som bruker tiden sin på noen få, men som til gjengjeld betyr den store forskjellen, sier Eckhoff.

En moderne bybil

Volkswagen E-Up! er en stor, liten femdørs elbil med plass til fire personer.

Under normale forhold har den en rekkevidde på 160 kilometer, og er en skikkelig bybil.

– Det er en kul elbil med ledlys, navigasjon, mørke ruter, telefon og musikkstreaming, sier Bergh. – Vis at du er en ildsjel. Lykke til!

TRYKK HER FOR Å NOMINERE DIN KANDIDAT!


Ildsjelbilen presenteres av:

dittOslo logo liten Møller Bil cc vest logo liten
Mediehuset dittOslo Møller Bil Skøyen CC Vest

Les mer om ildsjelbilen her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.