RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem stjal Wenches krukker?


ADVARER: Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon ber folk låse eller ta inn dyre gjenstander fra hagen.
ADVARER: Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon ber folk låse eller ta inn dyre gjenstander fra hagen. Foto: Foto: Privat/Øystein Dahl Johansen
Wenche Gulbrandsen vurderer hengelås på porten, etter at noen stakk avgårde med krukkene hennes.

KARLSRUD: Natt til søndag 9. juni forsvant to store jernkrukker som pyntet opp hjemme i hagen til Wenche Gulbrandsen i Jotunveien.

Store og tunge

– Det er to rustne jernurner som har stått der i 12 år og plutselig var de borte. Først skjønte jeg ingenting, så ble jeg helt sjokkert, sier Gulbrandsen.

– De er 80 centimeter høye og blytunge. De må ha vært vanskelige å få med seg helt rundt huset og opp trinnene til veien, sier Gulbrandsen.

Hun mener det må ha vært to til fire tyver for å klare å frakte krukkene. Espalier, eføy, jord og lecakuler lå slengt overalt, ettersom de trolig har prøvd å gjøre tyvegodset lettere underveis.

– Jernurner er veldig populære og koster flere tusen kroner. Jeg vurderer hengelås på porten, så de ikke skal komme tilbake for å ta mer. Hageeiere må tydeligvis passe godt på tingene sine, advarer hun.

Gulbrandsen har politianmeldt saken og synes det er ille at folk forsyner seg fra andres hager.

LES OGSÅ: Frekke blomstertyver på Manglerud

– Lås inn verdisaker

Dette er ikke første gang Nordstrands Blad skriver om folk som er blitt frastjålet krukker og pynteting fra hagen, men dagligdags er det likevel ikke.

LES OGSÅ: Pensjonist i Prinsdal frastjålet blomster

– Vi har ikke andre kjente saker med krukketyverier nå, sier politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Drevsjø har ikke registrert uvanlig mange tyverier av ting fra folks hager så langt i år, men kommer med en klar oppfordring:

– Når det nærmer seg sommertid er det bare å sette inn eller låse sykler, gressklippere og andre verdisaker man har, sier Drevsjø.

LES OGSÅ:

Hvem gjorde fuglene husløse?

Tyver stjal hjulene, lot bilen stå igjen på lecablokker

Aase fikk besøk av blomsterengler

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere