*Nettavisen* Nyheter.

Hvem vinner Familieprisen?

Egil Amlien, Torgeir Strønnes og Ruth Bing er alle nominert til Familieprisen. Foto: Foto: Privat

Her er de tre finalistene til Familieprisen.

LAMBERTSETER: – Her er det mange flotte kandidater. Jeg blir helt rørt, sier Christina Dal, sentersjef på Lambertseter Senter.Sammen med Nordstrands Blad-journalist Nina Schyberg Olsen har hun plukket ut tre finalister, blant alle kandidatene som kom inn til Familieprisen.

Prisen deles ut av Lambertseter Senter og Nordstrands Blad, til en hverdagshelt; en som utgjør en forskjell i sin familie.

Vinneren får et gavekort på 5000 kroner fra Lambertseter Senter, samt ett års abonnement på Nordstrands Blads mandagsavis.

Lambertseter Senter logo Nordstrands Blad logo

Familieprisen 2

Dette er kandidatene – AVSTEMMINEN ER NÅ AVSLUTTET!

Trykk her og se hvem som vant.

Klikk av ved siden av den kandidaten du mener bør få "Familieprisen"l. Husk å fyll ut ditt eget navn, adresse og telefonnummer nederst.

NB! Du kan bare stemme én gang! Det er ikke lenger mulig å stemmeKandidat 1: Ruth Bing (80), Lambertseter:

Ruth Bing

«Mormor stiller alltid opp for oss, det er aldri et nei», skriver barnebarna Richard (9), Augustin (11) og Rafael (13):

«Mormor lager verdens beste mat til oss. 1-2 ganger i uken spiser vi fast hos henne.»

Mormor følger og henter på fotballtrening, har lært guttene gangetabellen og hører dem i lesing.

«Mormor er helt super :)» Hun hjelper oss og mamma slik at vi både får spist sunn mat, får fulgt opp skoleting - slik at vi også får spilt masse fotball»

Det siste året har mormor både hatt hjerneslag og blitt operert for kreft. Likevel stiller hun opp for barnebarna.Egil Amlien (65), Bekkelaget:

Egil Amlien

Hege Amlien er alenemor til Frida Marie på 14 måneder. Da permisjonen var over, og hun skulle tilbake i jobb, hadde datteren ikke fått barnehageplass.

«Jeg er altså så heldig at jeg har en pappa som er pensjonist og en mamma som kommer hjem fra jobb ikke altfor sent. Pappa har tatt «jobben» med å være «dagbestefar» fram til august,» skriver Hege.
Hver morgen trilles Frida Marie til bestefar, som to dager i uken tar med barnebarnet til åpen barnehage på Karlsrud.
«Frida Marie er storfornøyd og jeg er utrolig lettet og glad for at det har løst seg så fantastisk bra,» skiver Hege.Torgeir Strønnes (18), Nordstrand:

Torgeri Strønnes

«Min sønn Torgeir har tatt på seg rollen som mann i huset etter at jeg ble syk og handikappet for tre år siden,» skriver mor Hege Strønnes.

Torgeir tar seg av handling og klesvask i familien. Han tar også ansvar for lillesøsteren ved å følge henne til skolen og til og fra fritidsaktiviteter.

«Han har trillet meg rundt og vært mitt store muntrasjonsråd når ting har røynet på. Ikke akkurat et vanlig tenåringsliv, med andre ord,» skriver Hege, som mener sønnen har vært en stor støtte for familien.


Navn:

Epost:

Adresse:

Telefonnr:Alle feltene er obligatoriske.

Husk å krysse av for den kandidaten du stemmer på!Vi trekker ut en av de som har stemt, som får to kinobilletter.
Frist: 1. juni.

HEDRER HVERDAGSHELTER: Christina Dal, senterleder på Lambertseter Senter, og Nina Schyberg Olsen, journalist i Nordstrands Blad, er overveldet over alle de flotte nominasjonene. Nå har de valgt ut tre finalister til Familieprisen. (Foto: Karl Andreas Kjelstrup)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag