Gå til sidens hovedinnhold

Hvem vinner toppkampen i 2. divisjon?

KFUM jager Follo FK i kampen om opprykk til 1. divisjon. Søndag møtes topplagene i Ski idrettspark, og du kan se kampen direkte her.

EKEBERG / SKI: KFUM er i strålende form og har ikke tapt siden begynnelsen av mai. Follo har ikke tapt i det hele tatt i årets serie. Det er med andre ord to meget gode lag som møtes på Ski søndag kveld.

Follo FK topper tabellen med 36 poeng, mens KFUM står på 30. Kjelsås har 31, men en kamp mer spilt. Dermed bør KFUM vinne søndagens kamp om laget skal ha et realistisk håp om å rykke opp til 1. divisjon.

Kampstart på Ski stadion er klokken 19.00. Vi viser kampen direkte i videovinduet øverst på denne siden, med sendestart noen minutter før.

Vil du ha en kamp å varme opp med? Se Skeid – Finnsnes her fra klokken 17.

Stortap sist

KFUM og Follo møttes også i sesongens andre serierunde. Da vant et effektivt Follo-lag hele 8-2 mot KFUM. Men det var et KFUM-lag som absolutt ikke hadde dagen – og manglet flere viktige spillere i forsvaret. Det bør med andre ord bli betydelig jevnere denne gang.

KFUM har etter hvert virkelig fått sving på sakene, med syv seire og to uavgjorte før sommerferien. Etter pausen har det også blitt både uavgjort 1-1 mot opprykksrival Kjelsås og en sterk 2-0-seier mot formlaget Skeid sist helg.

Follo åpnet sesongen med ni strake seire, før laget omsider viste svakhetstegn med tre strake uavgjortkamper rundt sommerpausen. Men nå har laget muligens gjenfunnet vårformen med 6-0 og 6-1 på de to siste matchene.

Blir det jevnere i toppen etter søndagens kamp på Ski, eller stikker Follo ifra i toppen? Svaret får du her fra klokken 19!

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre