RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hverdagsheltene hedret


Gunnar Petersen-Øverleir sammen med sin kone Eline Hjelle (til venstre). På sidene er BU-leder Elin Horn Galtung og komitéleder Jane Steenbuch. Foto: Vidar Bakken
Gunnar Petersen-Øverleir sammen med sin kone Eline Hjelle (til venstre). På sidene er BU-leder Elin Horn Galtung og komitéleder Jane Steenbuch. Foto: Vidar Bakken
Kulturpris og Frivilligpris ble gitt av bydelsutvalget i Bydel Vestre Aker.

VESTRE AKER: Røa musikkfestuker ved organist Gunnar Petersen–Øverleir mottok Kulturprisen 2013 i Vestre Aker rett før jul.

– Det er niende år på rad at organist Gunnar Petersen-Øverleir har arrangert musikkfestuken og har i mange år vært en fremragende representant for kulturformidling, sier bydelsutvalget i sin begrunnelse.

Utrettelig innsats

Leder av bydelsutvalget, Elin Horn Galtung, berømmet Petersen-Øverleir for hans utrettelige innsats og alle han inspirerer og trekker med seg av lokale toneutøvere.

Petersen–Øverleir mener det er viktig å ha et kulturtilbud i nærmiljøet slik at unge og gamle kan få anledning til å stanse litt opp og glede seg over sang og musikk.

– Tusen takk for prisen og all støtten jeg har fått av bydelen underveis. Jeg er opptatt av nærområdet vårt og brenner for å skape en levende bydel, sa Petersen-Øverleir blant annet, som ble overakt et bilde gjort av dronning Sonja.

Les også: Musikkhøst for barna

Kjempesuksess

Frivilligprisen ble tildelt Frivilligbussen. Prosjektet ble startet i 2011 organisert av Espen W. Andresen, leder av Vestre Aker Frivillighetssentral, og bussjåfør Ola Ramstad. Det er en tjeneste som kjører de eldre til Vinderen seniorsenter og Røa eldresenter og som arrangerer utflukter om sommeren. Prosjektet har blitt en kjempesuksess.

Les også: Kapasiteten er sprengt

– Dere er hverdagshelter i bydelen vår og gjør hverdagen til en glede for veldig mange eldre mennesker, sier bydelsutvalget i sin begrunnelse.

Les også: Frivilligbussen er en suksess

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere