RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hverdagsvalg for eldre

Arbeiderpartiet vil nekte eldre mennesker å ta egne hverdagsvalg. Partiet er i mot at private skal få drive omsorgstjenester.
For oss i Venstre er det aller viktigste å gi eldre verdighet. Det innebærer både kvalitet på eldreomsorgen og frihet til å velge. Reell valgfrihet innebærer et ja til private omsorgstilbud, men også en forpliktelse til å forbedre det kommunale tilbudet. Reell valgfrihet innebærer dessuten at vi må styrke eldre menneskers mulighet til å være hjemme så lenge de vil. I tillegg må vi sørge for at vi har nok sykehjemsplasser. Gode eldresentre, en solid hjemmetjeneste og kvalitet som gir verdighet på sykehjem er stikkord som gir innhold til Venstres politikk for eldre. Jeg tror kontinuitet i en selvvalgt livskvalitet er helt vesentlig for de eldre. Dermed er det det menneskelig engasjementet, kompetanse og tid til pasientene som er avgjørende, ikke hvorvidt hjelpen er privat eller offentlig.
Linn Beate Kaald Thoresen
Venstres 2. kandidat til Grorud bydelsutvlag

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere