Hvilken bydel er grønnest i Oslo?

Oslo kommune og Grønn Hverdag inviterer igjen Oslos bydeler til å delta i Miljøaksjonen 2006.

Oslo: Aksjonen avsluttes med kåringen av Oslos grønneste bydel 2006 i rådhuset 14. desember. Oslo kommune har som mål å ha 20 000 Miljøstegsdeltakere innen 2010. Hvert år gjennomføres en årlig kampanje og kåring. Bydelen med flest nye Miljøstegsdeltakere, flest nye miljøfyrtårn, og politikere som har tatt miljøsteget går av med seieren.
Kampanjen oppfordrer alle bydelsutvalg til å ta miljøsteget. Har de allerede tatt miljøsteget teller dette i år også. Videre oppfordres bydelene til å motivere egne ansatte til å ta miljøsteget. Bydelene blir også premiert om de oppfordrer og motiverer bydelens innbyggere til å ta miljøsteget.
Hva er så dette "miljøsteget"? Miljøsteget er en enkel handleliste der du kan krysse av for noen miljøvennlige vaner du allerede gjør og noen kan begynne med i hverdagen. Du blir samtidig deltaker i Norges største grønne forbrukernettverk, Grønn Hverdag. Miljøsteget kan bestilles i papirform, eller tas på www.gronnhverdag.no/miljosteget.
Sammen overleverer vi byen i en bedre miljøtilstand enn vi selv mottok den, lyder oppfordringen fra Eline Skumsnes Moe, Regionleder for Grønn Hverdag Østlandet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.